2010. május 5., szerda

...délután

Livike késett 5 percet. :) 12:20-kor ébredt. Kivettem, játszottunk, jó kedve volt. :) 13 órakor Levike is felébredt, épp előtte jöttem ki és hagytam bent Livit. Kicsit később benézek: Levike fekszik az ágyban, Livike a földön az ágy előtt és egymásnak kacagnak. :)) Majd pár perc múlva: Levi áll az ágyában, Livi áll az ágyunk szélén!! és az éjjeli fényt piszkálják mindketten... Valamit sürgősen ki kell találni arra a konnektorra, mert bár mindkettőben van valami (felül az éjjeli fény, alul a hosszabbító, amiről a tévé,rádió stb megy...) mégis veszélyes lehet, ha valahogy a dugók mellett mégis belenyúlnának. Netalán kihúznák őket, bár azt kétlem, mert még én is alig tudom kihúzni a hosszabbító dugaszát...
Persze gyorsan leszedtem a gyerekeket onnan, azért Livike is bátor kislány, mert bár az ágyról szépen letolat, azért ha ott az ágy szélén megbicsaklik a lába, vagy valami, akkor igencsak nagyot tud esni... :( Szerencsére nem történt semmi baj.

Egészen 14 óráig eljátszogattunk/tak majd megkíséreltük Mamával odaadni a tegnapi almafőzeléket, hátha megeszik alapon. Elég jól sikerült a mai próba, Levike ette rendesen, bár nem úgy, mint amikor pl kölesgolyót kap..:) Livike alig evett valamit, így kapott pogácsát (Levi is) meg persze a túrórudit...
Meg se merem mérni Őket... Livike szerintem megint vagy stagnál, vagy negatív irányba halad. De mitől is hízna? :(

15 óráig hintáztak, majd behoztam Őket, kaptak teát, és eddig szépen elvoltak... a habtapi 3/4-e megint újra lerakásra várt... Hát, én is játsszak már egy kicsit! :) Kaptak egy kis kaját és most tettem le aludni Őket.... Hátha sikerül uzsonna előtt egy kicsit aludni.

Most pedig ha jól hallom megjött Mama, így el tudok szaladni a lottót feladni, meg a kisboltba is...
Este jövök. (gondolom...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)