2010. május 22., szombat

Alvás, evés, játék, fürdés, alvás - szombat folytatás. :)

17:15-kor tettem le a gyerekeket aludni. Levike 17:40 körül alhatott el, legalábbis onnantól nem hallottam az Ő hangját, 18:45-kor ébredt. Livike viszont csak 18:30-kor aludt el - alig volt egyszerre alvás - 19:05-kor ébredt. :)
Levi előbb megkapta az uzsonnát, de azért bevárta Livikét, mert mégis egyszerre fejezték be. A joghurt nagy részét most Levi ette meg, úgy látszik Livike sem kívánja mindig....
Kaptak teát és indultunk be a szobába. Ekkor már 19:30 volt. Még az etetőszékben ültek, amikor haza értek Mamáék, úgyhogy a benti játékban már volt segítségem. :))
Egészen 20:50-ig eljátszogattunk, de akkorra már nagyon elfáradtak, Levike pedig ásítozni kezdett. :)
A fürdésnél nem volt semmi gond, Livike a lefekvést nehezményezte, mint általában... Miután megágyaztam és már nem járkáltam bent a szobában, azt hittem majd csendben lesz, de tévedtem. Egyre jobban sírt, dühösen, hisztisen. Bementem, adtam plüssállatkát, lefektettem, megkapta a kaját, amit majdnem hozzám vágott, hisztizett... Ekkor eszembe jutott a múltkori hasonló alkalom, amikor nem lehetett maradásra bírni, hogy akkor a levegő segített - valameddig legalábbis - így kinyitottam az ablakot kb 5 percre, hadd szellőzzön át a szoba, és úgy tűnik bejött! :)
Az ínyét is bekentem, kivételesen hagyta is, de azért azt nem hagyta ki a kisasszony, hogy jól beleharapjon a mutató ujjamba. :( Úgy érzem, készülődnek a kettesek, legalábbis eléggé olyan a ínye, mint ahol hamarosan lesznek fogacskák.. Nem éles még, de nem is olyan, mint volt. Ez még akár hetekig-hónapokig is eltarthat, tudom. :(
A kiságya szélét egyébként egy darabon rendesen szőrösre (finoman szálkásra) rágta... Valamelyik nap vettük észre, hogy már nem csak fognyomok vannak rajta.... Pedig van rágóka is, nem is egy, meg is szokta kapni amikor az ágyba kerül, (Levi is...) és mégis, a kiságy az valamiért jobb, úgy tűnik. :(
Az ínykenegetés, kicsi simogatás, kaja visszaadás, lefektetés után kijöttem, és ezidáig csend van. Remélem mindketten elaludtak, és reggelig így is marad. :)
22:05 volt amikor kijöttem....

Levike feje egyébként biztos érzékeny, mert most este a játék hevében megütötte egy műanyag játékkal és nagyon sírt.. de nem duzzadtabb, mint volt, remélem semmi komoly baja nem lesz belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)