2010. május 13., csütörtök

Csütörtök - eddig.

Az este és az éjjel nem volt semmi különös, viszont Livike már 4:20-tól pár percenként fent volt... így az 5 órai telefonjelzést meg se vártuk, hiszen fent voltunk, kinyomtam Apa telefonjából az ébresztést, hogy legalább Levike ne ébredjen fel, ha eddig kibírta. :)
5 órakor felkeltünk, csináltam Livinek 120 ml kaját, amivel szépen vissza is aludt. legközelebb 8:25-kor ébredt. Akkor már Levike is fent volt, úgyhogy kezdhettük a napot. :)

Mire rendbe tettem Őket, kaját adtam, pakoltam, takarítottam, gyümölcsöt csináltam jól el is telt az idő...
10:10-kor Mamával etettünk, majd hintázás következett, 11:30-kor kicsi tápszerrel irány az ágy...
Délben elmentem a boltba, mert utána már nem tudtam volna. Legalábbis azt hittem, mert mint kiderült, Apa mégis jöhetett előbb, így már 16 órakor itthon volt, de ezt ugye nem tudhattam előre. :)
Livike persze ahogy elmentem egy 10 perc múlva már fent volt....
Itt volt a Dédi Mama, Ő pesztrálta a Lányt, hurcolászta az udvaron, és még amikor jöttem és át akartam venni, akkor se jött hozzám...

Mamáék 13 órakor indultak Pestre, de megkértük a Dédi Mamát, hogy később menjen már haza, maradjon itt az ebédeltetésre is, hátha Nála jobban esznek...

Livikét elkezdtük etetni 13:30-kor. Hát... nem sokat evett, de többet, mint nálam szokott, magyarul a semminél többet. :)
Levike 14 órakor ébredt, Őt is megetettük, Ő nálam is evett, elég jól. :)

Dédi 15 órakor indult el, a gyerekeknek 15:30-kor csináltam egy kis tápszert, de most úgy, hogy tettem bele a Humana babatejből, pontosabban "Humana probiotikus tejital. Tejalapú anyatejkiegészítő elválasztási tápszer 12 hónapos kortól." kb egyharmad arányban. Amikor először próbáltam ezt adni akkor csak simán volt, úgy nem ették meg, így viszont igen. Persze hosszú távon ez sem kifizetődő, mert fél liter 500 ft. De ma meg holnap amíg kitart így fogom adni, annyival is több tápszer marad. :)

Levike alig aludt valamit. már 16 órakor fent volt, Livike pedig 16:40-kor ébredt... Jól elvoltak, nevetgéltek az ágyukban, de most ki lettek már téve a placcra, nemsoká kapják az uzsonnát.

Ennyi hirtelen... majd még biztos jövök ma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)