2010. május 21., péntek

Péntek délután... :)

A délutáni alvás most nagyon jól és hosszúra sikerült: 16:15-től 18:10-ig aludtak! :) Hacsak előbb nem voltak már fent csendben, ugyanis én a kisboltban voltam az utolsó 20 percben, Apa kint volt, magyarul nem tudjuk mióta voltak fent, de ha már 18-kor felébredtek, az is nagyon jó időnek számít. :)
Ebből kifolyólag nem számítok semmi jóra az esti alvással kapcsolatban.
Nem is fürdetünk meg olyan korán, szerintem majd csak a film után, de ez még a jövő titka. :))
Jelenleg uzsonnáznak. De nevezzük ezt inkább vacsorának, az esti tápszer pedig csak olyan alvós lesz... :)

Amikor felébredtek kicsit bajban voltak, ugyanis a helyi tévé mai programajánló műsorában szerepelt Mama és Papa, a jövő héten megrendezendő Veterán autós-motoros túrával kapcsolatban. :) Mivel Ők szervezik (másokkal együtt) kellett egy kis kedvcsináló, meg hogy egyáltalán tudjanak róla az emberek. :))
Szóval ma volt a felvétel is, és 18 órakor le is adták a tévében. A gyerekek csak néztek, mutogattak, ahogy felismerték Mamát és Papát, Livike puszit küldött feléjük, az más kérdés, hogy Papát látva hevesen Mamamamázott. :)) Tapsoltak is, hát még hogy meglepődtek, amikor személyesen is bejöttek, és így hirtelen kettő lett belőlük :))))) Ezek szerint már értik mi van a tévében, vigyázni kell, hogy este melyik csatornán hagyjuk a tévét, milyen film megy miközben aludni próbálnak és próbálunk mi is... mert ezek szerint már nagyon is felismerik az arcokat, de a hangot azt tuti biztos. :)))

Visszatérve az uzsonnára:
Éppen kint is ehetnének, mert elég jó idő van. Volt egy kis eső, de csak pár csepp. A felhő ijesztőbb volt mint az eredménye. :) És hogy mégis miért nem mehetnek ki? Rengeteg szúnyog van! :( Pedig irtották is a múlt héten, meg a sok eső és a jégeső is elverhette volna őket, de nem.... ezek csak szaporodnak és csípnek, szenvtelenül beleszállnak akár a szemünkbe-szánkba is. :(

Most ennyi, ha tudok jövök még ma, de lehet hogy csak holnap írom meg az este további alakulását. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)