2010. május 6., csütörtök

Még mindig csütörtök...

Bejegyzésként az utolsó lesz ez mára, de az estének még valószínűleg nincs vége, ugyanis nem alszanak. Éppen most nyugisabb a helyzet, de eddig hol felváltva, hol egyszerre ment a nyekergés, sírás, kiabálás, mikor mi.. :(

Próbálom gyorsan és tömören írni a mai nap további eseményeit:
Épp ahogy itt befejeztem az írást, hazaértek Mamáék.
Épp akkor Levike is felébredt.
Természetesen Levike TUDJA, hogy a délutáni alvás után, és általában 17:30-kor uzsonna, jön, tehát KAJAAAA és nemámhogy majd letesszük játszani a placcra! :))
Így meg is kapták a kis párizsi, sajt, kenyérke, joghurt adagjukat. :)
Livike is evett elég jól, bár az egész napi alig-evészet után azt gondoltam, hogy egyedül megeszi az egészet....
Miután becsipegették a falatkákat, még kint voltunk egy darabig, de össz-vissz egy órahossza után bejöttünk, mert hideg is volt már, az eső is szemelt. (nem áztak a tető alatt.)

Fürdésig már gyorsan eltelt az idő. Levike mondjuk ránk hozta a frászt. Már kezdtem megnyugodni, hogy nem, vagy csak nagyon ritkán megy fel az ágyra. Erre 1 perc alatt, amíg bementem valamiért Mamáékhoz és jöttünk Mamával vissza, szépen felment az ágyra. Ez eddig OK. De! Ahogy meglátta Mamát, egyből indult volna felé, szaladt volna, de ugye az ágyon állt... Ha ott elindul, esett volna akkorát! :( Mama hirtelen rákiabált, hogy maradjon ott, erre persze megijedt Levi és visszafordult. Közben még a ketrecet is át kellett ugrani, hogy ha mégis esne, el lehessen kapni.. Bár tuti nem lehetett volna, annyira hirtelen indult, és messze voltunk.
Én attól féltem, hogy majd azért esik le, mert megijed... Még Papa is kiszaladt, hogy mi volt már ez a kiáltás.... Szerencsére nem történt semmi baj!

Ezután már ment a játék, a vidámság, továbbá Livike hisztije, mert csak úgy, Levike hisztije, mert nem kapta meg a bonbont (csak a dobozát, de utána azt is elvettük mert szétrágta), mindkettő hisztije, mert Mama épp a másikkal foglalkozott, stb. :)) A lényeg, hogy eltelt az idő, 19:30-kor fürdettünk is.
Livike nem akart fürdeni jönni, utána törölközni sem, azt már nem is mondom, hogy a kádban feküdni továbbra sem akar. Levike mindent jól tűrt, csak most nem tűr valamiért... meg is nézem mindjárt, hogy nem fogyott-e el a kajája, azért nem marad..
A film előtt szinte már aludtak, de akkor inkább Livike hangoskodott, a film alatt főként Levike, de Livike is besegített, azóta először kórusban, majd most már csak Levike kesereg... Livinek bekentem az ínyét is, miután csak nem akart nyugton maradni. Most úgy tűnik Ő alszik.
Mindketten kaptak már repetát, de úgy tűnik még kell. Hát igen, rendesen kellene napközben enni, erre csak ezt tudom mondani... :(
Na megyek mert szétrobbanok, ha ezt tovább kell hallgatni.... Nem hangos, nem követelőző, csak olyan... lightos, nyávogós, nyekergős, vontatott sírás... :(
Bár seperc alatt képes magát behergelni, nem érdemes megvárni....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)