2010. május 29., szombat

Ebéd

Ettek, ettek, de nem volt az igazi. :( Nehezen fogtak hozzá. Konkrétan már ott tartottam, hogy mindjárt felrobbanok, mert csak forgolódtak, dobálták az elterelésnek odaadott cuccokat, mindenfelé nézelődtek, csak épp a kaját nem akarták elfogadni.
Pedig vártam, éhesek lehettek már eléggé. 14:30 volt ekkor.

Ja, azt elfelejtettem, hogy ahogy az előző bejegyzést befejeztem, már fel is ébredtek mindketten, úgyhogy ennyi volt az alvás...
Utána játszottunk, befejeztem az ebédjüket, majd az említett időben kivittem Őket a teraszra és nekikezdtünk az ebédnek.
Kb 10 perc után hozzá is fogtak, ettek, de közel sem annyit, mint az utóbbi napokban. Kb háromnegyed tálnyit ettek meg ketten. A semminél biztos több...
Kaptak kölesgolyót is meg pogácsát is, majd hintáztunk egy ideig. Livike többet volt a hintában, mert már nagyon mehetnéke volt az etetőszékből, Levike viszont jól eleszegette a golyót még egy ideig. Persze Ő is hintázott, db kb 10 perc után megunta, kéredzkedett ki, sétálni kellett Vele. Livikét közben meglöktem néha, de pár kör séta után már erősen nehezményezte, hogy Ő még mindig a hintában ül, és nem sétál. Kettőt nem tudok egyszerre sétáltatni. :( Levikét behoztam, nem is panaszkodott, nekifogott szépen a teájának. Sétáltam Livivel is, de Ő előbb megunta a dolgot, mint Levi, így behoztam a Lányt is teát inni.
Mivel elég jól elvoltak, úgy gondoltam hajat mosok. Ekkor volt 16:40. (jó sokat voltunk ma kint, remélem meg is lesz az eredménye este (=aludni fognak). :)
Sikerült a hajmosás és a szárítás is, de az utóbbi művelet alatt mindketten a karámnál álltak és konkrétan végigvisították az egészet. Elég erős hang lehetett, ha a hajszárító zaján át (nem halk!) hallottam. Gyorsan végeztem, csak nagyjából szárítottam meg, és csináltam a gyerekeknek egy kis tápszert, hátha alszanak vele egy kicsit.
17 órakor kapták meg. Betettem az ágyaikba a kaját, erre amíg Livikét megfogtam, hogy teszem be az ágyba, Levike odament a sajátjához és kivette az üvegjét. :))
Persze betettem üvegestől az ágyába, a csend arra enged következtetni, hogy el is aludtak. Meglátjuk meddig. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)