2010. május 21., péntek

Péntek - eddig

Az este Livikének csináltam még 90 ml kaját, sejtettem én, hogy éhes lesz, hiszen elaludt szinte rögtön lefekvés után.
Ezután 1:45-kor megint felsírt, először hagytam, de már fel is állt az ágyában, akkor már csak odamentem... :) Lefektettem, betakargattam, el is aludt szinte rögtön.

Reggel a telefonjelzésre is felébredt, de vissza aludt...
Következőleg már 7:45-kor ébredt, akkor már nem tudtam rávenni, hogy aludjunk még egy kicsit, így felkeltem, készülődtem, stb.

8 órakor már majdnem kész volt a Lány, amikor Levike is felébredt, kissé kótyagos volt még amikor kivettem az ágyából. :)) Pedig jobban szeretem, ha már fent van egy ideje, mert ugye mint általában mindenki, ébredés után pisil, és azt szeretem megvárni, ne a tiszta pelusba menjen. Vagy rosszabb esetben rám, tisztába tevés közben. :))

Ezután tettem a szokásos dolgokat, a tízóraira ma 10:45-kor került sor, kint a teraszon, mert ma is jó idő volt. Most már el van borulva, valószínűleg esni fog, a szele már itt van. :(

A gyümölcsöt mind megették, persze kellett Mama segítsége, de kivételesen pár kanállal még nálam is megevett Livike is, igaz, sok könyörgésre.

12:15-ig hintáztak, levegőn voltak... ekkor hoztam be Őket, és tettem le aludni egy kis tápszerrel.

Livike 13:00-kor ébredt, kivettem, sőt ki is hoztam, mert képtelenség lett volna most bent hagyni a szobában, annyira zokon vette, hogy le akartam tenni, Kiültünk, néztük Papát ahogy füvet vág, jön-megy, tevékenykedik. :)

13:30-kor bejöttünk, játszottunk a szobában. Levike 14 óra előtt pár perccel ébredt, de nem is volt baj, Mama is épp haza ért, meg tudta legalább etetni Őket a főzelékkel, amit én közben megcsináltam, amíg mindketten aludtak. :)
Ügyesen ettek, Livike is magához képest sokat...
Idebent volt az ebéd, mert már akkor is nagyon esőre állt, de utána mégis kisütött a nap, úgyhogy hintáztak még egy keveset... csak legyenek levegőn, hátha az minden esti balhé okozója! Mármint a levegő hiánya. Na meg a fogak, de az más kérdés... :)

16:15-kor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel, addig játszottunk, majd kettesben is játszottak... de a végén már minden baj volt, álmosak voltak nagyon.
Jelenleg alszanak, meglátjuk meddig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)