2010. május 11., kedd

A blogírásról - de lesz majd mai "napló" is. :)

"Keddi összefoglaló - gyorsan" Ez volt az eredeti cím, a szöveg változatlanul maradt, úgy, ahogy eredetileg elkezdtem írni. Mégis két bejegyzés lesz ma, hátha átláthatóbb így.:))
....
Legalábbis igyekszem röviden, gyorsan megírni a mai napot. Most este lett volna már korábban is alkalmam írni, de mindig találtam valami olvasni valót, a blogírás meg csak tolódott és tolódott. De most már "muszáj" megírnom, mert mégse teljen már úgy el egy nap, hogy nem írok.
Egyébként kezd elég fárasztó lenni ez az időrendbeli írás, hogy x időben éppen mi volt. Van egy olyan érzésem, hogy pár év múlva nem lesz se nekem, se másnak türelme végigolvasni az egyhangú napokat, a hosszú bejegyzéseket, a fontos információk elvesznek, eltűnnek... Ja és persze akik most olvasnak, Nekik sem lehet valami érdekes ez a fajta írásmód.. :)
Ha viszont csak azt írnám le, ami TÉNYLEG fontos, akkor elég ritkán jelentkeznék...
Lehet, hogy ami most jelentéktelennek tűnik, később kiderül róla, hogy fontos dolog. Na nem arról, hogy most épp hány órakor ebédeltünk, és Livike már megint nem evett, hetek óta ezt írom... Egyébként ma kivételesen evett, mert újdonság, új hely, (Mamáéknál...) stb...
Úgyhogy meglátjuk: ha kellőképpen megunom a "naplóírást", akkor ritkábban, kevesebbet, másképp fogok írni. Persze az is lehetséges, hogy egyszerűen nem lesz időm.... :)
Én is jobban szeretem a sok képpel, videóval teletűzdelt blogokat olvasni, mondjuk a sok szöveggel sincs bajom, szeretek olvasni, csak más kérdés, hogy "azok" a blogok legalább érdekesek. Talán azért, mert jobban tudnak írni a szerzőik. :)))
Még annyit tennék hozzá ehhez, hogy rendesen "meg kell tanulnom" a napot, mikor mi volt, sokszor azon veszem magam észre, hogy már nap közben fejben írom a bejegyzéseket, tudatosan próbálom megjegyezni, hogy mikor mi volt, hogy majd le tudjam írni... :))
Ezért szeretem jobban azokat a napokat, amikor többször tudok írni, mert akkor csak keveset kell "megjegyezni" :))) Nna... ahhoz képest, hogy gyors és rövid bejegyzést akartam írni.... Hát legyen ez ennyi. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)