2010. április 16., péntek

Nem ért váratlanul...

... az, hogy Levike nem volt az este álmos. Az a maratoni délutáni alvás jól megkavarta a kis drágát. :) Bár azt hittem elalszik miután itt befejeztem az írást, egyáltalán nem is mutatta csekély jelét sem az alvásnak.
22:40-kor mentem (volna) lefeküdni. Meg is lepődtem, mert a nagy csendben - mert igazán jól viselkedett, ahhoz képest hogy nem aludt - Levike ott állt a kiságy sarkában és nézte a tévét. Mikor meglátott nagyon örült, virgonckodott, kacagott, futkározott az ágyban, szóval jól elvolt. Jó kedve volt nagyon! :) Mivel a nevetés is ugyanúgy hanggal jár, mint a sírás, inkább kivettem, hogy legalább Livit ne ébressze már fel. A hancúrt folytatta a mi ágyunkon is. Apa hasát meg combját paskolta, tetszett, ahogy csattog. Mászott át rajtunk, forgott össze-vissza, egy fél percre nem maradt nyugton. :) Persze még előtte csináltam 90 ml kaját, hátha elalszik vele, mint máskor. Nem tette. Evett egy kicsit, majd kidobta a cumisüveget a földre, kétszer is. Harmadszorra nem adtam vissza, nehogy a következő célpont Livike legyen. :) Kb egy óra után már látszott, hogy álmos, többet volt nyugton is, feküdt keresztbe-kasul közöttünk, gondoltam talán elalszik. Nem aludt. Kezdett nyűglődni, sírni, ez az a fajta álmos sírás volt már amit akkor csinál, ha nagyon álmos, de nem tud elaludni....
Letettem a helyére a kajával, ekkor már 0:15 volt az idő, eleinte felkelt, utána lefeküdt, de úgy, hogy közben én benyújtottam a kezem a kiságy végénél, azt fogta. :) Végül megfordult rendesen "irányba" feküdt és csak elaludt 1 óra körül. Végre alhattunk mi is! :) Egészen reggel 7:30-ig! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)