2010. április 5., hétfő

Egészen friss videók. :)

Bár délután nézegettem és rendezgettem a régebbi felvételeket, azokból egyelőre nem volt időm YouTube alkalmassá tenni egyet sem, viszont most este sikerült megörökítenem Livike kacagását, amint a nagy Macinak és főleg Levinek örül, meg még délelőtt egy másik vidám esetet a kiságyban. Ezeket tenném most közzé. :)

Először a délelőtti videó:



Majd az esti, fürdés előtti hancúrozás vége következik.
Ugyanis az elejét inkább néztem, nem jutott eszembe korábban elindítani a kamerát, pedig itt már eléggé fáradtak voltak.
A végén Levike felfedezte a bekészített fürdőkádat is, azt próbálta leborítani. Szerencsére víz még nem volt benne. :) Volt már rá példa, hogy vízzel együtt is próbálta, amíg Livit öltöztettem... de szerencsére nem borította ki. :))



A mai nap további részében nem volt sok érdekesség. Kb 20 percig jól elvoltak a kiságyaikban azzal a kicsi kajával, majd ismét meglepetésszerűen hazaért Apa is korábban, úgyhogy a megkésett uzsonnát már együtt adtuk oda 18 óra után. :)
Ezután jött a játszás és a videón látható jókedv, majd 19:40-kor a fürdés és az alvás. Livike elaludt még a kajája felénél. Levike megette a sajátját, majd hangosan reklamált, úgyhogy odaadtam a Liviét is, azzal elaludt. Korán van még, de remélem az éjszaka hátralévő részében már aludni fog mindkét gyerkőc, ezáltal mi is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)