2010. április 29., csütörtök

A nap vége...

A továbbiakban uzsonna, játék és fürdés volt.
Lényegében ennyi, de azért ne egy mondat legyen már ez a poszt. :))
Szóval...
Gyorsan felöltöztettem a gyerekeket és irány a terasz, és az uzsonna. Ehettek volna többet is, de azért elfogyott az "adag", más kérdés, hogy lehet, hogy a Bercike is kapott belőle. Pl akkor, amikor arrébb mentem, hogy összeszedem a megszáradt ruhákat, meg ilyesmi... :)
A lényeg, hogy ettek, majd jól elnézegették Papát, ahogy pakolászott az udvaron.
19 óra volt amikor bejöttünk a fürdés előtti játszásra. Levikének annyira mehetnéke volt, meg sem állt! Papától hozzám, tőlem a ketrechez, onnan Papához, így járt körbe-körbe, meg össze-vissza amerre látott, ment. Néha lecsüccsent, de mindig ment tovább. :)) Livike most nem volt nagyon játszós kedvében, elücsörgött Papa mellett az ágyon és a melegítőjének a madzagjával játszott. :) Persze amikor már hívtam volna fürdeni, akkor lendült bele a helyben járásba, amit a tévé előtt végzett a rácsnál, és inkább helyben futás volt mint járás. :)

Majdnem 20 óra volt amikor elkezdtük a fürdetést Papával. Amíg Livit fürdettem, addig Papa Levit próbálta visszatartani a szokásos rosszaságaitól, úgymint karám széttolása, fürdőkád leborítása, stb. :)) Miután Livikével kész lettem, következett Levike.. úgy pancsolna ez a fiú, de nem lehet, mert akkor úszik minden :( Na majd nyáron kint az udvaron pancsolhatnak! :)
Ahogy letettem Őket az ágyba, szinte azonnal el is aludtak. Nem is kellett volna 180 ml-t csinálnom, mert önthettem ki. Jó ha a felét megették. :( Levike olyan aranyosan odafogta a kispárna csücskét a szeme elé, biztos zavarta a fény, mert amíg ágyaztam addig még égett a kislámpa a pelenkázó mellett.
Livike kétszer már felsírt, először fel is ült, nem tudom mi történt, lehet, hogy rosszat álmodott. De úgy megijedtem, mert egyből visítva sírt. :( Vissza aludt, remélem nem így fog telni az éjszaka, jó lenne nyugodtan aludni nekik is és nekünk is.
Megyek is... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)