2010. április 18., vasárnap

Sok kicsi sokra megy...

Azt hiszem, ezt az elvet követtük a börzén, vagyis elég sok mindent el tudtunk adni, bár nevetséges árakon, azért egy kis pénzecske csak gyűlt a végére. Ami persze Mama érdeme, Ő tud jól árulni. :) Bár... amikor egy kb 4000 Ft-os rugdalózót ami tényleg még jó állapotban volt (minden ruhánk jó állapotú, ami már nem olyan, azt ki se vittük....) 200 Ft-ért akartak elvinni, arra azért már Mama is nemet mondott... :)
Pár body, rugdalózó, kis sapka, hálózsák, kocsikabát elkelt, a két állatos habtapi is bőven áron alul talált gazdára.. (állítólag a Corában most 1450-ért is van már!) A játszószőnyeg elkelt, harmadáron. A zenélőforgő, a pelenka és a mellszívó maradt. Na meg ugye a ruhák több, mint fele is. Na nem baj. Apránként megpróbálkozom a Teszvesszel, ennyiért szerintem ott is elmennek, mint amennyiért ma árultuk őket. :) Meg szeptemberben újra lesz börze, próbálkozunk akkor is ezekkel, meg ami még addig lesz.

Venni sajnos semmit nem tudtunk. :( Nem magunkat akarom dicsérni, de némelyik ruha úgy nézett ki amiket árultak, amit mondjuk a kutya alá se biztos, hogy betennék....
Agyonmosott, gyűrött, foltos, és azokat még drágábban adták mint mi a mieinket.
De egyébként se nagyon volt idő szétnézni, de ha valami nagyon jó dolog lett volna, csak feltűnik gondolom. :)

Tavaly volt egy csomó járóka és utazóágy, amikor még nem kerestünk ilyesmit. Most alig volt egy-kettő....
Cipők általában nagyok és csúnyák, na meg használtak voltak.

Összességében azért elmondhatom, hogy megérte kimenni, mert legalább azok a cuccok sincsenek már itt, nem foglalják a helyet, a bevételt meg úgyis hamarosan elköltjük, jobb híján drágán és üzletben fogunk legfőképp Livikének cuccokat venni. Levikének hála Andinak, elég sok van, de azért Neki is kellenek még dolgok. :)
Mindkettőnek főleg cipő....

Na megyek mert nyűglődnek, a nap további részét, na meg a kezdetét később írom majd le. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)