2010. április 14., szerda

Pár szó még mára...

Már megint itt vagyok. :) Csak azért, hogy a nap vége (?) is meg legyen már örökítve. :) Azért kérdőjeles a vége szó, mert az utóbbi estékből kiindulva még számítok egy felvonásra, sikítós ébredésre... Bár Livike kb 10 perce aludt el, hátha most már kibírja reggelig.

Ahogy itt befejeztem az írást nem soká Apa haza is ért. Meglepődtem, mert úgy volt hogy 22-ig dolgozik, de nem volt senki így bezártak. Na igen, ilyen esős időben ki az aki szívesen kimozdul, kivéve ha nagyon muszáj.
A gyerekek is akkor ébredtek fel, Livike már előtte is kukucskált, de csendben volt. Viszont a mozgásra egyből felélénkült, úgyhogy hamarosan jöhettek is ki uzsonnázni. :) Nagyon ügyesen és sokat ettek ma is. Közben Papa is volt ideát, mutattam a videókat, amin a gyerekek is nagyokat nevettek, ahogy hallották és látták is magukat. :)

18:20 körül lettünk kész az uzsonnával, mehettek is be játszani a szobába Apával.
Én is mentem egy kis ideig, de még meg akartam csinálni a tojásos nokedlit vacsorára, mert volt egy csomó nokedli még hétvégéről, nem akartam, hogy tönkre menjen. Kész is lettem vele időben, csipegettem is belőle, de igazán enni csak a film alatt tudtam, mert előtte már a fürdéshez készülődtünk meg a gyerekekkel játszottunk.

20:15-re már ágyban volt mindkét gyerkőc. Bár se enni, se aludni nem akartak. :( Álltak és viháncoltak, visítoztak, kiabáltak. Először Levi, majd a film második felét Livike visítozta és kerregte végig... Már tényleg nagyon idegesítő volt, mert nem az volt, hogy fáj valami vagy baja van, hanem egyszerűen ilyenje volt. Vagy unatkozott. Vagy csupán csak nem volt álmos, mert ma azért elég sokat aludtak délelőtt és délután is. Ahogy vége lett a filmnek, el is csendesedtek. :))
Persze csak kb 10 percre, Livike utána is folytatta a kiabálását, Levike csak simán állt az ágyában és táncikált. :) Lefektettem mindkettőt, megmagyaráztam szépen, hogy most már enni kell és utána aludni. Kicsit ott maradtam még Velük és azóta nem álltak fel, csend van. :) Nem hiszem, hogy az "anyai szép szó" használt, szerintem inkább addigra kifáradtak... :)
Bárhogy is volt, most már aludjanak reggelig!
Holnap úgyis megírom, ha nem úgy volt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)