2010. április 8., csütörtök

Sokkal jobban telt....

...a délután hátralévő része, mint a mai nap eddig.
16:30-kor ébredtek fel, természetesen egyszerre. :)
Rögtön kezdtem is az uzsonna adását, először bepróbálkoztam egy kevés főzelékkel, de most se volt sikere, nem erőltettem, mert azt szerettem volna, ha most esznek valamit.
Megfőztem 3 db virslit, felkockáztam, mellé kenyérdarabkákat is kaptak valamint most kb kétszer annyi sajtot is, mint tegnap. Ügyesen megették mindet, a végén pedig a gyümölcsjoghurt is bement. Mindketten szépen ettek kanállal. :)
Livike alig ejt le egy-két darab kaját az ölébe, de Levi még pótuzsonnázik, amikor kiszedem alóla az elpotyogtatott falatkákat. :)) Persze folyamatosan nézem, mert ha nem szedném össze evés közben (akkor tényleg vissza is adom Neki ami az ölébe hullik..) akkor a végére nem is tudom hogy nézne ki a helye... mint egy csatatér kb. :))

18 óra előtt kicsivel jött Papa, így én elmentem a kisboltba. Hoztam a gyerekeknek holnapra uzsonnának valót, magunknak tejet (tejbegríznek) és kenyeret. Kb ennyit. 22 perc alatt jártam meg. :)
Mikor hazaértem megfőztem a tejbegrízt, addig Papa foglalkozott a gyerekekkel, majd én is csatlakoztam és játszottunk egy maratonit, volt minden, fárasztás, futás, kacagás, mászás-kúszás, séta, néha kapaszkodás nélkül is egy-két lépés. Vagy inkább pl egy ujjal való támaszkodással. :))

A fürdés ma 20:20-kor volt, kicsit elcsúsztunk vele, de nem baj az..
Készítettem én a dolgokat időben, ki is fáradtak rendesen a gyerekek.... Közben hazaért Mama is, de nem egyedül jött, hanem az egyik csapat- és sorstársa is jött Vele (transzplantált és bowlingozik), mert a vonata innen Szolnokról csak 21 órakor ment, addig meg inkább itt volt, mint az állomáson a bizonytalan kinézetű emberek között. A lényeg, hogy még velük is volt játék, ezért fürdettünk később.
Először Livikével kezdtem a fürdést, kicsit sírt, de szerintem most nem én voltam az oka, hanem, hogy elfáradt, meg hirtelen kevesen lettünk.... Mamáék kimentek, Papa maradt itt addig Levivel amíg sorra kerül, mert egyébként jött volna kádat borogatni. :) Miután Livike már az ágyában volt, Levit is megfürdettem, de ekkor már Papa is kiment, így a végén még kevesebben lettünk.
Rendben lezajlott minden, el is pakoltam, igaz, már a film javában ment, kb 10 percet tudtam nézni nyugodtabb körülmények között, tehát ülve. :)

Ennyi lenne hirtelen. :)
Az éjjel meg kellene álmodnom, hogy mit adjak enni a gyerekeknek holnap ebédre, mert a zöldséges cuccot hanyagolni kell egy ideig, úgy látom. Vagy sok lett volna benne a hús? Újabb adag készült, bár ezt eszik már egy hete kb.... ezek most kicsit nagyobb adagok lettek, szándékosan tettem több husit egy zacskóba, hisz' már több kell, nem annyi, mint 8 hónapos korban. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)