2010. április 13., kedd

Kedd - eddig :)

Reggel 5 órakor jelzett Apa telefonja, - ma 6-ra ment dolgozni - Amire Livike kicsit megébredt, de vissza is aludt miután kijöttünk és nyugalom volt bent.
Persze visszafeküdtem én is, és bár voltam fent többször, az órát sose néztem meg, ezért is lepődtem meg, amikor mégis megnéztem, hogy már 8:40 van! :))
Persze a gyerekek is fent voltak, álltak a kiságyban és dumáltak, egyáltalán nem panaszosan vagy sürgetően, csak úgy elvoltak. Volt már olyan, hogy 9-kor még az ágyban voltak nem a habtapin, de azért a kaját már olyankor mindig ették és fel is voltak öltöztetve. :)
Nem kapkodtam, csak szépen csináltam a megszokott dolgokat, Ha már így alakult, hogy eddig aludtunk akkor biztos így volt jó Nekik is. :)

9 óra után pár perccel kapták meg mindketten a reggeli kaját a tisztába tevés és öltöztetés után.
Gyorsan megcsináltam a tízórai gyümölcsöt, majd kiporszívóztam, megcsináltam a placcot, majd kitettem Őket mivel a kaját már nem ették tovább. Nem is volt mit, mert elfogyott. :))

10:30-kor jött Mama és Ő etette a gyerekeket. Egymás után. Livikét elég nehéz volt rávenni, hogy egyen, de végül csak megette Ő is.

11 óra körül csináltam egy kicsi tápszert hogy hátha alszanak egyet. Kint még mindig esik az eső, vagyis úgy, mint a mesében. Hol van, hol nincs. :) Ezért ma nincs kint alvás, esetleg majd ebéd után megint kimegyünk kicsit hintázni.

Elaludni 12 órakor sikerült, de Livike már 12:35 óta fent is van... Szépen eljátszogat, most is megkapta a formabedobó vödröt.. :))

Egyelőre ennyi mára, majd még gondolom jövök...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)