2010. április 5., hétfő

Húsvét hétfő

A mai nap sem különbözött túl sokban az eddigiektől, hacsak abban nem, hogy most totál egyedül vagyok itthon, Mamáék elmentek a Dédihez és vitték a gyerekeket is. Nem is igazán volt róla szó. legalábbis én nem mondtam, hogy nem akarok menni, bár azt sem hogy annyira mehetnékem van, mindenesetre Ők mentek. Persze voltam már a gyerekek nélkül 2-3 órára amikor én mentem el a városba, de így, hogy én maradjak itthon, ilyen nem volt még.. Érdekes érzés, minden hangra ami kicsit is hasonlít a gyerekek sírására vagy csak egyéb hangjukra, ugrok, mert azt hiszem Ők azok... közben üres a szoba. Levike megijedt amikor betettük a kocsiba, sírt.... puszilgattam, nyugtatgattam, akkor kicsit úgy éreztem, inkább mennék én is, mert hiányoznak. Jól meg lesznek puszilgatva, az biztos, ha haza érnek. :)

Az éjszakánk jól telt, nem ébredt fel egyikőjük sem, jól lefáradtak tegnap, biztos azért aludtak ilyen jól.

Reggel 7 órakor volt ébresztő, gyorsan rendbe tettük Őket, Apa Levit az ágyon, én Livit a pelenkázón, igazán gyorsan végzünk ilyenkor. :))

Gyorsan eltelt az idő, még rendbe se tettem a szobát rendesen, amikor jött Papa, hogy akkor szabad-e locsolni, mondom szabad, vagy legalábbis csináljon úgy, mintha. Parfüm volt Nála, abból nyomott a ruhámra, úgyhogy nem lett a hajam kölniszagú, valahogy nem nagyon bírom az utóbbi években elviselni, amikor délutánra már szédelgek a sok összekeveredett kölnitől. :) Gyerekkoromban szerettem, de már az az idő elmúlt. Utána Apa is meglocsolt hasonnló módszerrel, majd Mamát is, Livike persze még kimaradt a szórásból, Ő csak jól meg lett ölelgetve, és ennyi. :)

Miután Apa elment dolgozni - ma is tízre ment - hamarosan etethettük a gyerekeket a gyümölccsel. Megették, bár elég nehezen, de elfogyott mind!
Mivel eléggé lógott az eső lába, meg épp akkor csepergett is, ma nem tudtuk Őket kitenni a babakocsiba. :( Így bent aludtak. 11 óra után sikerült elaludniuk, Livike már 12 óra előtt fent volt, Levike pedig 12:15-kor ébredt Livike hangjára, pedig igyekeztem csendben tartani a Lányt, de nem nagyon sikerült.

Ebédig játszottunk, majd 13 óra után összeraktam az ebédjüket, ma főtt tojást is kaptak, jól be is sűrítette a kajájukat, pedig csak a sárgáját tettem bele. :)
13:30-kor jórészt Mama etette Őket, és szintén nehézkesen, de azért megették a kaját.

14:40-kor készültünk el az öltöztetéssel, tápszer, tea, pelenka, kardigánok, stb bepakolásával, és pár perc múlva el is indultak Földvárra. Szerintem lassan jönnek is, remélem nincs nagy eső meg forgalom, na és persze mindig féltem a családtagjaimat amikor úton vannak, hiába vezetnek mindketten jól, ha a többi autós nem biztos, hogy igen. Főleg most, hogy húsvét van, biztos hogy akad egy-két nem józan sofőr, dacára a nagy ellenőrzéseknek. Tőlem azt csinálnak amit akarnak, csak ne veszélyeztessenek ártatlan embereket! :(

Gondolkodtam mit is kéne kezdenem a fene nagy szabadidőmmel, mit csináljak, amit máskor nem tudok amikor itthon vannak a gyerekek... de semmihez nincs kedvem:( Vasalhatnék, kiválogathatnám a jövő hét végi babaruha börzén eladásra szánt ruhákat, de nem.... nincs kedvem. Inkább jöttem ide nyávogni, meg a videókat szortírozom, van sok ami selejt, törlöm azokat, hogy legyen hely a gépen az újaknak, na meg el kellene már kezdeni kiírni DVD-re a felvételeket, mert akkor is szabadulna fel hely a gépen. Hiába 60 gigás a kamera memóriája, ha a laptopon meg jelenleg van 3,7 giga hely.
Na, most jöttek. :))
......
16:45 ~ Egyelőre alszanak. Mama azt mondta, hogy hagyjuk Őket, úgyse sokáig fognak aludni, csak épp így Ő sem tud kiszállni a kocsiból, mert közöttük ül hátul. :) Maximum Ő is alszik egyet.. csak furcsa most, hogy ott vannak a kocsiban, az udvaron. :)))
......
17:00 ~ Felébredtek. Mégpedig arra, hogy a Berci kutya a farkával kopogott az autó ajtaján.. gondolom nem értette, hogy miért nem szállnak ki. :) Mama felhívott, hogy Leviért mehetek.... kinyitom a kocsiajtót, erre a Berci épp akkor ugatott egy nagyot, na erre Livike is felébredt, úgyhogy most már mindketten bent vannak. Jelenleg a kiságyban vannak, megkapták a madárlátta (megutaztatott) kis tápszert, mert álmosak még... igaz, lassan uzsonna idő van, de az ma is tejpép lesz, nem baj ha előtte esznek tápszert is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)