2010. április 24., szombat

Eddig elég jól telt a nap, de a neheze még hátra van...

Ami alatt az ebédeltetést értem. Na jó, nem nyavalygok, lesz ahogy lesz. A tízórai is volt, ahogy volt. :) Mindjárt írom azt is. De előbb maradjunk a szokásos sorrendnél, miszerint az éjszaka jól telt, bár én megint éjfélkor feküdtem. (Az a fránya Teszvesz, annyi időt el lehet tölteni a nézegetéssel...)
Apa reggeli telefonjelzésére nem ébredtek fel szerencsére, én is aludtam tovább, ahogy elindult dolgozni.
Livike először 6:30-kor ébredt, de nagyon nem volt kedvem még felkelni, így átfordultam a másik oldalamra, hogy lássa, még aludni kell, és így Ő is szépen vissza feküdt és aludt. :)
7:45-kor ébredtünk legközelebb. Ezzel már kiegyeztem. :)
Jó kedvük volt, nekem sem volt rossz, direkt nem akartam rossz hangulattal nekifogni a napnak, nyugodt akartam lenni, hogy minden szépen és simán menjen.
Eddig azt hiszem sikerült is. :)

8:15-kor már mindketten a reggeli tápszerüket ették az ágyaikban, én meg már a tízórai gyümölcsöt készítettem, meg az ebédnek való almafőzelékbe is megpucoltam az almákat egyúttal.
Ezután következett a porszívózás, majd a gyerekek is kikerülhettek a szobába.
Még reggel elindítottam egy mosást a törölközőkkel, ez 10 óra előtt járt le, úgyhogy gyorsan ki is teregettem, estére remélem megszáradnak kint a levegőn.

10:10-kor kezdtem neki az etetésnek. A székeket kivittem a teraszra, ott úgy gondoltam több látnivaló van, na meg jó idő is volt már, attól, hogy a nap nem sütött oda. Azért persze kaptak mellényt meg cipőt, sapka helyett egyelőre a kapucni is megtette, mert úgyis a sapkák madzagját ették volna a kaja helyett. :)
Egy púpos tálkával volt a gyümölcs. Levike szinte az összeset megette, nem sok maradt Livikének, de nem is kérte... Kapott piskótatallért is, na azzal úgy-ahogy megette a maradék gyümölcsöt...
Ezután hintáztak egy nagyot, a hintát ma is elvittem a napra, mert ott azért csak jobb a dolog. Sapka, mellény volt a kezdeti öltözék, de 5 perc után a mellény lekerült, mert nagyon meleg volt... látszott, hogy nem érzik magukat jól. Utána egyből jobb kedvük lett. :)
11 órakor bejöttünk, csináltam egy kis tápszert és azóta alszanak. :)
Apa is hívott, hogy mi újság, mondtam, hogy eddig jó, majd kiderül, hogy a folytatás milyen lesz.
Lassan meg is csinálom a főzeléket, másnem a kutyának jó lesz, de akkor nem tudom a gyerekek mit fognak enni, ha ez nem kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)