2010. április 17., szombat

Szombat délután

Volt itt ma minden, evés, alvás, hiszti, játék, szóval csak a szokásos. :)
Kezdjük ott, hogy délelőtt nem sokat aludtak. Délben már Livike fent volt, persze a vasaláshoz is akkor fogtam hozzá, miután a kisasszonyt kihoztam az etetőszékbe, hogy ne kiabálja már fel Levikét is. :) Így itt ült a Lány és nézte, hogy vasalok. Sokáig nem volt türelme, visítozni kezdett, én meg a sokadik szép szó meg magyarázás után szintén elvesztettem a türelmem, és én is kiabáltam rá. Egyébkéntis olyan fülsiketítően tud visítani, hogy az már fáj.....
Miután befejeztem a vasalást és Levi is felébredt, épp időben voltunk az ebédeléssel.
Először Mama hozott ki az általa főzött csirkepörköltből egy kevés krumplit és husit csak úgy villával összetörve (a hús pedig csak apróra volt darabolva, szóval semmi botmixer) hogy kóstolják meg. Csak úgy, bent a szobában a "Ki jön enni?" felszólításra ügyesen megették mind a ketten, ott álltak Mama előtt és tátották a szájukat. :) Utána megettek egy kis túrórudit valamint egy joghurtot is.
Egy fél óra múlva pedig a tegnapi maradék főzelékből is ettek, azt már itt kint a székeikben.... 1/3-a maradt meg csak a kajának. Szóval ma ügyesen ettek. :)

Ezután kimentünk hintázni, majd próbálkoztunk a babakocsiban altatással, de ez most még Levinél se jött be. Nem aludt el.
Behoztuk Őket, hátha az ágyukban elalszanak. Telefon bekapcsolva, és mentünk mi is enni. :)
Végig volt alapzaj a rádión kívül, végül Levike kezdett sírni, azért kellett kijönnöm. Az ebéddel kész voltam már pár perce. :) Kb 5 perc múlva Livike is felébredt, úgyhogy összességében nem tudni melyikőjük mennyit aludt, de valószínűleg nem sokat... Azóta sem.

Jól eljátszogattak vagy egy órát a szobában, azután 16:48-kor Papa bejött, hogy el tudjak menni a boltba. Úgy indultam, hogy vagy nyitva lesz még, vagy nem. Mivel 17-kor zár. Még odaértem, 16:54-volt. :)) Mikor kijöttem, már nem engedtek be új vásárlókat, de ezt így szokták, a biztonsági őr nyitogatja olyankor az ajtót kulccsal, hogy be már ne lehessen menni, csak ki. :)

Most épp uzsonnáznak, sonkát, sajtot, kenyeret. Joghurtot már nem merek adni, mert ma már ettek, nem tudom egy nap mennyit lehet belőle megenni....
Majd kapnak teát. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)