2010. április 29., csütörtök

Gyors helyzetjelentés

Az éjszaka jól telt, Levike volt fent 4:50-kor, de szerencsére nem kellett se kaja se más, vissza is aludt pár percen belül. Következőleg 8:15-kor ébredtünk arra, hogy már mindketten az ágyaikban állnak és magyaráznak bőszen, gondolom azért, hogy ideje lenne felkelnünk végre. :))
Úgy is lett, gyors rendbe tétel, kaja, pakolás, nagyon nem csúsztunk sokat, máskor is ettek már fél 9-kor, főleg amikor egyedül vagyok reggel, akkor fordul ilyen elő leginkább. De most Apa is itthon volt, nem rég indult el, mert délre ment dolgozni.

Egész sokáig a kiságyaikban voltak, nem mertem kitenni Őket, főleg Levikét, mert most megy a para, hogy leesik a kanapéról, ha felmegy és elkezd sétálni. :(
Odamértem az ágy elé a két kimaradt karám-elemet, de ahogy sejtettem is, nem érne végig, úgy meg minek feltenni, a szabadon maradó kevés helyen ugyanúgy felmennek az ágyra, nem oldanánk meg vele semmit. :(
Úgyhogy ma még a placcon nem voltak.

10:20-kor tízóraiztatás Apával, vagyis Apa etette (volna) Őket, én addig porszívóztam meg találgattam hogy kellene bababiztossá tenni a szobát.
Nem ették meg az összes gyümölcsöt, úgy látszik a barackos változat jobban bejön, de ma banánt tettem bele, ez nem nagyon ízlett.
Megettek egy egész pogácsát ketten, meg két piskóta tallért is, így talán elég volt a fél tál gyümölccsel egyszerre.
Ez után hintázás következett, majd 11:20-kor behoztam Őket egy kis tápszerrel aludni.
Egyelőre csend van, remélem alszanak egy jó nagyot. :)
Én pedig megyek kiszedni a mosógépből a ruhákat, aminek már fél órája le kellett volna járnia.... Néha megkergül a gép... :)) Utána indítok egy másik adagot, nehogy unatkozzak ha lenne egy kis szabadidőm, lehet majd vasalni... :)

LiviCica haja eléggé meglepte Mamáékat.... :) Hát, meg kell szokni, ez tény. Most mondjuk már jobb, mint az este, mert akkor úgy nézett ki, mint akinek bilit húztak a fejre és körbevágták, de most már szépen feláll, mint amikor még nőtt, jobban néz ki vele :) Ha felkeltek és kiteszem Őket az etetőszékbe majd csinálok képet, ha el nem felejtem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)