2010. április 18., vasárnap

A vasárnap eseményei röviden

Nem fogom leírni a börzét, valamint annak a majdnem 5 órának sem tudom pontosan a menetét, amíg távol voltunk. Csak úgy nagyjából mégis:

Az éjszaka jól telt, végig aludtak a gyerekek, csak Livike ébredt fel reggel 6:30-kor a telefonom jelzésére, de szerencsére vissza is aludt, ahogy kijöttünk Apával.
Összekészülődtem és 7:15-kor elindultunk Mamával a Széchenyi Gimnázium Sportcsarnokába. Könnyebben, vagyis közelebb volt parkolóhely, nem kellett sokat gyalogolni a cuccokkal. :)
Innentől nekünk szépen eltelt az idő, 11:30-kor Papa is meglátogatott bennünket, meg kíváncsi is volt, milyen is az ilyen börze. :)
Délben pakoltunk, és 12:10-re itthon is voltunk.

Itthon eddig: 7:30-körül ébredtek a gyerekek, Apa rendbe tette Őket, a szobát is, egyedül a mi ágyneműnk elrakása okozott kisebb problémát, a hely szűke miatt. :) Ugyanis én alig férek be az ágy oldala meg a két ajtós szekrény közé, amikor pakolok... Apa meg ugye nem egy súlycsoport velem. :) De azért megoldotta azt is, mint mindent a továbbiakban. :)
A tízórai gyümölcsöt nem teljesen ették meg, de azért elég jól fogyott.
Ezután hintáztak, majd idebent szerette volna altatni Őket, ami fél siker volt csak, mert ugyan elaludtak mindketten, de Livike 20 perc után úgy gondolta, hogy elég is ennyi, ki kellett hozni a Lányt, hogy ne zavarja Levit.
Újabb hintázás, ma azt hiszem bőven kihintázhatta magát a KicsiLány, elég sokat ült benne. :)
Közben készült az ebédünk is. Papa odabent tett be husit sülni, Apa pedig a kinti konyhában főzött egy sárgaborsó levest. Volt sütemény is az ebédhez, Papa hozta hazafelé jövet.

13 órakor Livike kóstolgatott egy kis zöldségköretet, megevett pár borsót, karfiolt, brokkolit, répát. Pici falatkákat. :)
Levike még mindig aludt.... 13:30 körül Livikét beletettük a hordozóba, itt a telefont beélesítettük és megebédeltünk Mamáékkal.
Livike megevett közben majdnem teljesen egy üres fagyi tölcsért, valamint Apa megkóstoltatta Vele a krémest, ami után persze balhé lett volna, ha nem kap még pár pici falatkát, mert ízlett a Leányzónak! Hát hogyne ízlett volna.... édesség! :)

Levike 14:30 körül ébredt fel. 15 órakor próbáltam Őket megebédeltetni, de ennek ma szinte semmi eredménye nem volt. :( Alig ettek pár kanállal... Livike szerintem álmos volt, vagy fájt a foga, vagy nem tudom, de egész délután sírt, nyűglődött, nem igazán tudtam eldönteni miért....

17:30-kor kaptak uzsonnára virslit, sajtot, kenyeret, ami közben Livike pár percre el is aludt! A drága... Úgy látszik elég volt ennyi pihenés, mert utána jobb kedve lett. :) Kaptak teát is, majd következett a nap utolsó játszása, ami fürdésig szokott tartani. :)
Ami a ma esti játék keretében lezajlott, azt egy külön posztban fogom megírni, mert szerintem jelentőségteljes eseményben volt ma részünk! :)

19 óra után nem sokkal Mamáék is átjöttek kicsit játszani, majd nehezen, de meg tudtak szökni anélkül, hogy nagy ordítás lett volna a hirtelen távozásuk miatt. :)
20:15-re kész voltunk a fürdéssel, azóta úgy tűnik alszanak, de néha fel-fel ébrednek, de vissza is alszanak...
Remélem most már reggelig alvás következik. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)