2010. április 16., péntek

Ebéd - első felvonás

Mert úgy döntöttem, lesz második is, ugyanis amit 13:45-kor produkáltak, azt nem lehet ebédelésnek nevezni.
Mivel mama még korábban indult, mint tervezte, így nem etettünk együtt, mert valószínűleg Ő is csak kínlódott volna Velük, mert még nem lehettek éhesek 12:40-kor.
Így kezdtem magam felkészíteni az egyedül etetésre. :) (Papának szintén időre kellett mennie dolgozni, így Ő is kiesett, mint lehetséges segítség.)

13:45-kor kezdtünk bele a műveletbe. Most még Levike sem volt olyan együttműködő, pedig benne bíztam, hogy jól fog enni. Lehet, hogy tényleg nem voltak még éhesek. 14 óráig próbálkoztam, kb az egyik tál negyede fogyott el addigra, amit Levi hajlandó volt megenni. Mindent elkövettem pedig, de hiába. Gondoltam akkor ennyi, nyomás befelé a szobába, majd ha éhesek lesznek esznek. Levit be is vittem. Így hogy Livi egyedül maradt kint, megpróbálkoztam még utoljára Neki is adni, és olyan ügyesen tátotta a száját, vagy 5 kanálnyi erejéig, hogy öröm volt nézni! :) De itt be is fejezte. Így most megvan kb az egyik tál egyharmada, valamint a másik érintetlenül. Bár, ha az egyiket teljesen megették volna, azzal is megelégedtem volna, hisz' elég tömény kaja, a 3 deci is elég lehet.
Most játszanak. Szerintem 15 óra körül teszek még egy próbát, ha akkor sem esznek, akkor feladom mára a főzelék etetést. :(
Azért valahol elkeserítő, hogy pont tőlem, az anyjuktól nem akarnak enni. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)