2010. április 25., vasárnap

Vasárnap délelőtt

Az este tényleg betartottam az ígéretem, és mentem is aludni ahogy itt végeztem. :)
Reggel mégis sokkal fáradtabbnak éreztem magam, mint amikor éjfél után fekszem... nem tudom ez miért van, pedig a gyerekek is aludtak, csak Livike ébredt fel 6:40-kor megint, de odaadtam Neki a plüss kutyust és azzal el is aludt újra.
7:40-kor keltünk legközelebb, akkor már végleg mára.

A szokásos reggeli dolgok után Apa elindult dolgozni 9:30-kor, én gyorsan megcsináltam a gyümölcsöt meg a szobában a helyet és tettem is ki őket pár percre, hogy utána mehessünk kifelé a teraszra tízóraizni.
10:10-kor kezdtünk hozzá, most jól ettek mind a ketten, bár Livike szokás szerint nem kért az elején, megvárta míg Levike megeszi a maga részét, ami most is több, mint a fele volt az egész kajának. Piskótatallér trükk következett Livikénél: kezébe nyomom a tallért, Ő nézegeti, majd az én számba akarja tenni, én pedig az Övébe a gyümölcsöt a kanállal. :) Persze utána megette a tallért is, de így legalább elfogadja a kanalas kaját is. Levike is kapott persze egy tallért, mert kinézte Livike szájából..... :)

Ez után hintapalinta, majd 11:15-kor behoztam Őket egy kis tápszerrel aludni.
Én gyorsan felkészítettem egy öregtarhanyát, jelenleg is fő, de nem soká kész is lesz. Valamit csak enni kell nekem is, na meg hátha Mamáék is esznek belőle este, ha haza érnek. :)

Livike felébredt pont délben, persze Levit is felébresztette, úgyhogy most a szobában vannak és jól eljátszogatnak.
Ez az alvásuk most nem volt valami sok, de a semminél mégis több. :)

Most hirtelen ennyi, majd még úgyis jövök ma.. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)