2010. április 17., szombat

Kissé nyűgöskén telt az este...

..és lehet, hogy még nincs vége.
18:15-kor mentünk be a szobába az uzsonna és a porszívózás után. Tea, játék. Elég jól elvoltak, de azért ott kellett lennem. Ha kijöttem akkor egyből rácsrázás és habtapi szétszedés volt, valamint kismilliószor összepakoltam az apróbb játékokat, amit Ők módszeresen újra szétszórtak.... Na mindegy, mindent nem tilthatok meg.

Nagyjából előkészültem a fürdéshez, 19:35-kor jött Mama, azért még Ő is játszott Velük, így 20 óra volt pontosan, amikor elkezdtük a fürdést. Fél óra alatt, sőt még annyi se kell, mindig kész vagyunk. :) Csak éppen most nem akart egyik gyerkőc sem elaludni. Livike ma egyébként is - nem csak ma, hanem mostanában - nagyon hisztis lett, folyton sír, hanyatt vágja magát, kétségbeesik, mintha legalábbis összedőlt volna a fél város, kapaszkodik, zokog, nem lehet letenni. Kézben is ezt csinálja. De volt már rá példa, hogy 2 perc alatt abbahagyta, ha kijöttünk a szobából, rájött, hogy nincs közönsége. Vagy nem tudom. De nagyon tudom sajnálni, mert úgy tud olyankor nézni, olyan könyörgően... :(
A lényeg, hogy nem akart aludni, ki is kellett venni magamhoz a nagy ágyra, ott elvoltunk egy ideig, majd letettem a helyére ami nem igazán tetszett, de elfogadta a kajáját és most csendben van. Levike is alszik már, pedig Ő is elkezdte volna a nyávogást, valószínűleg szolidaritásból.
Pedig a legény már az uzsonna közben is elbóbiskolt az etetőszékben pár percre. :) Már akkor álmos volt.... Örültem, hogy eddig kibírták, biztos azért voltak most ilyen nyűgösek.
Most hirtelen ennyi, mindjárt írom a következő posztot. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)