2010. április 23., péntek

Új időpont a szemészetre.

Az előző "rövid" bejegyzésből kimaradt, hogy sikerült beszélnem a szemészettel. Persze majdnem 13 óra volt, amikor felhívtam, mert délben még korainak tartottam, utána meg nem volt eszemben. A lényeg, hogy második próbálkozásra negyed órán belül végre felvették a telefont.
Az új időpont: június 14. hétfő, 9:30.
Előbb nincs. Amikor az elején mondtam, hogy mára volt időpontunk, de jött reggel az SMS.... akkor ezt mondta a nő: "igen, bennünket is váratlanul értek a dolgok..., már csak júniusra tudjuk írni.... "
Nem tudom mi jöhetett közbe, de úgy igazán nem is akarok ezzel foglalkozni. Vagy a gép romlott el, vagy a doktornőnek lett egyéb elfoglaltsága, (neadjIsten baja) bármi lehetséges. Talán kiderül júniusban, de ha nem, akkor se dől össze a világ.
Ami még fontos, rákérdeztem a beutalóra: ha szolnokiak vagyunk (és kontroll vizsgálat, márpedig az) akkor NEM KELL. Vagyis nem szükséges. Ha van, nem baj, de ha nincs, az sem! :))
Naszóval. Naptár(ak)ba beírva, most már csak reméljük, hogy nem lesz semmi a szemükkel, és ha mégis találnak valamit akkor nem lesz baj, hogy ennyivel később megyünk. :(
Hát, tényleg én mindenben a rosszat látom, már nekem is feltűnik, de csak így, hogy leírtam. Igenis, rendben lesz minden, és kész! :)
Nna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)