2010. április 17., szombat

Eddig elég jól telt a nap. :)

És az előző éjjel is, szépen elaludtak és reggel 7-ig fel sem ébredtek! Én is feküdtem kivételesen időben, (22:40) bár féltem elaludni, hogy majd kelnem kell valamelyikőjükhöz. Livike egyszer felvisított, de itt annyiban is maradt a dolog.
Reggel 6:55-kor ébredt Livike, csendben volt, álldogált, nézelődött, de 7:30-kor már többet magyarázott, nem sírt, de hangosabb volt. :) Erre már Levike is felébredt, úgyhogy muszáj volt most már nekünk is felkelni.

Megvolt minden reggeli szokásos dolog, Apa ma 10-re ment dolgozni, így 10 órakor elkezdtem a gyümölcs etetését egyedül. Most egy púpos tálka volt csak, ette mindkét gyerkőc, nagyjából felváltva, de volt, hogy 2-3 kanálnyi ment egyszerre az egyiknek. :) Kb egynegyede volt még meg a kajának, amikor bejött Mama és azt már Ő adta oda, nálam már nem akartak tovább enni. :(

Ezután kimentünk hintázni, de nagyon álmosak voltak, így kb negyed óra után behoztuk Őket aludni egy kis tápszerrel. Csend van, de néha hallom a cuppogást is, úgyhogy még nem biztos, hogy mindketten el fognak aludni.
Pedig jó lenne, mert mára is van vasalnivaló, azt meg ugye ilyenkor tudnám csinálni, amikor alszanak.
Meg is próbálkozom, jutok, amíg jutok. :)
(bárcsak több kedvem lenne bármihez is, de jó is lenne!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)