2010. április 13., kedd

...és a folytatás

Levike 13:40-kor ébredt fel, persze akkor már rég bent játszottunk Livivel, Mama is itt volt mert jött időben, hogy majd etetünk. Az ebédeltetés végül 14 órakor történt meg. Most is a tegnapi gulyásleves turmixolt változatát kapták, jó sűrű volt, és nagyon úgy tűnt, hogy kevés lett. Nem lehet kiigazodni a gyerekeken. Van, hogy a 3 dcl is sok kettőjüknek, van amikor meg kétszer annyi is simán lemenne. Ettek utána túrórudit, pár kölesgolyót is, ugyanis az egyik elterelésnek szánt "játék" belsejébe - ami egy kiürült rágós hengeres doboz - azt tettem korábban, hogy csörögjön... Na most ezt kinyitották és kipottyantak a golyók... elkezdték enni. :) Livikének nem ízlett, szerintem átvette a dobozból a mentolos ízt. :D De kapott helyette "tisztát". :)
Levi múltkor az igazi drazsés rágót kapta be amikor azt bontotta ki. :) Azért is nem adom most már oda csak az üreset... Bekapta, de szerencsére nem harapott bele mert gyorsan elvettem a rágót. Kívül édes, de gondolom lett volna visítás ha beleharap, ugyanis ez az extra erős fajtából való volt. :)
Azelőtt a Plus-os dobozt adtam oda szintén így evés közben, annak csak annyi baja lett, hogy darabokra törtek benne a tabletták a sok földhöz dobálástól. :) Apa nem tudta mire vélni mikor inni akart belőle egyet, hogy miért vannak össze törve. :)

Ebéd után bevonultunk a szobába, Mama próbálta lefoglalni a gyerekeket amíg én kiszedtem a szekrényből meg a fiókokból a ruháikat és kiválogattam, hogy mi jó még, mit nőttek ki, ugyanis vasárnap lesz a babaruha börze, oda készülünk a már nem használatos cuccokkal. Ami meg nem kel el azt majd felrakom a Teszveszre. Bár eddigi tapasztalataim szerint ott sem fog elkelni. Nagyon sok babaruha van fent, nem is drágán, mégis rengeteg "jár" le anélkül, hogy elkelne, vagy csak egy valaki is licitált volna rá. Mégis jobb úgy vásárolni, hogy ott van az ember kezében, meg tudja fogni, nézegetni, stb. Remélem mi is tudunk majd beszerezni pár dolgot a gyerekeknek vasárnap. :) Tavaly ősszel csak Levinek vettünk overállt, meg egy kapucnis felsőt Livinek. De az nem is nagyon kellett volna, csak hogy Ő is kapjon valamit. Nem találtunk semmi értelmes dolgot. Na majd talán most. :)

15:30 volt kb amikor Apa is haza ért, és én is végeztem a ruhaválogatással. Mivel az eső ma is egész nap esett kisebb nagyobb megszakításokkal, a mai levegőzés is csak egy kis hintázás lett. Kb fél órát voltak kint, utána már nagyon unták, meg szerintem fáztak is. Én legalábbis igen.
Bejöttünk, kaptak egy kis tápszert és letettem aludni Őket.
Ekkor 16:20 volt kb. Elszaladtam a kisboltba, de mire visszajöttem már fent is voltak mindketten. Hát nem vitték túlzásba a dolgot! :) Pedig siettem.

Az uzsonnát ma is 18 órakor kapták meg. Friss finom párizsi, meleg kenyér, sajt és joghurt volt ma is a menü. Úgy ettek, mint aki még ma nem kapott semmit! :)
Ezután már az esti játék következett, majd 20 órakor a fürdés.

A filmet hagyták végig nézni, de utána Levi belekezdett kicsit a nyekergésbe. Előtte is végig ott állt a kiságyban, de csendben. Már majdnem megsajnáltam, de nem vettem ki, mert akkor nem lehet utána letenni. :( Kétszer visszaadtam a kajáját, betakargattam amit kivételesen tűrt. Livit is betakartam aki szerencsére nem ébredt fel rá, pedig nagyon hezitáltam, hogy rátegyem vagy ne a takarót.... Mindig fel szokott rá ébredni. Levikével még ott ültem kicsit az ágyunk szélén, elég volt az is, hogy nem jöttem ki... remélem nem fog később sem felébredni egyikőjük sem, a reggeli 7:20-szal mondjuk kiegyezek.... :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)