2010. április 24., szombat

Gyorsan pár szót még mára...

Az előző bejegyzés megírása után nem sokkal haza ért Apa, így hamarosan mehettem a boltba. Előtte csináltam tápszert, és 16 órakor letettük a gyerekeket aludni, addigra már jól kifáradtak és elálmosodtak.
Aludtak is 17 óráig. A mai napközbeni alvás összességében nem valami sok, de azért elég jól elvoltunk, nem volt hiszti, nyűglődés, csak már este, fürdés előtt.

17:30-kor megkapták az uzsonnát, még mindig a teraszon, annyira jó idő volt, de azért már a mellény elfért....
18:10-ig ettek... azt hittem sose fogy el. Főleg, hogy Levikénél ott kell állni, mert a drága betöm a szájába mindent, utána meg csodálkozik, hogy félrenyeli.... Úgyhogy én adogattam Neki egyenként a falatokat, ami mondjuk nem nagyon tetszett, utána már azt csináltam, hogy még mindig én adtam, de letettem Neki a tálcára és onnan felvehette. De nem tehettem elé sokat, mint Livikének.

Ez után már a fürdés előtti hancúr volt, na meg Levike ilyenkor estefelé gyakorolja igazán a járást, már egész sokat el tud menni, sőt meg is áll akár több másodpercre, majd elindul. Már nem (mindig) rohan csak úgy lendületből, mint az elején. Keresi az egyensúlyt, láthatóan fejlődik napról-napra. Livike meg nézi, remélem raktározza a kis fejében, és egyszercsak összeáll Nála is a kép és elindul. :))

19:40-kor fürdettünk, na itt ugye szokott lenni egy kis vita azon, hogy nem kellene a fürdőkádat levenni, az alatta lévő székeket széthúzgálni, a karámot széttolni..... Ma először szóltam rájuk hangosan. Olyan jó volt napközben, hogy jók voltak..... nem voltam én sem ideges, mert nem volt miért....

Hmm... azt hittem Apa holnap délre megy dolgozni, erre kiderült, hogy tízre... úgyhogy holnap is egyedül etetős napunk lesz. Ha így megy mint ma, akkor nem panaszkodom. :) És most nem kezdek nyávogni, hogy de mivan ha nem........ :))
Megyek és most tényleg fekszem időben, be se lépek a Teszveszre, mert ott ragadok éjfélig megint.... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)