2010. április 19., hétfő

Régen esett.....

Megint egész nap esik az eső. Vagyis még csak dél van, de én megelőlegezem az egész napot. Apa mérges is, mert mikor máskor esne, ha nem a szabadnapján? Holnap majd biztos süt a nap. :) Bár az előrejelzés szerint egész héten ilyen idő lesz...

Tegnap este Levike nem akart aludni, de nem sírt, csak egyszerűen nem aludt. Fent volt, állt, szaladgált a kiságyban, viháncolt. :)
23 óra után ahogy bementem feküdni, csináltam még 90 ml kaját, azzal szépen el is aludt. :)

Reggel 7:10-kor ébredtek, jókedvűen, vidáman szaladgáltak és nevetgéltek az ágyaikban. :)

Gyorsan rendbe tettük Őket és a szobát, megcsináltuk a gyümölcsöt is, eltelt az idő.

Pontban 10 órakor kezdtük a tízóraiztatást. Levike hagyott csak egy kevés gyümölcsöt, majd mindketten kaptak egy-egy friss vajaspogácsát. :) Persze még a felét sem ették meg, de jól elszórakoztak vele. :)

Valahogy így:



Persze jutott az ölükbe, a székekbe és a földre is, úgyhogy porszívózás következett. :)
11 óra is elmúlt mikor letettem Őket aludni egy kis tápszerrel, de fél óra után mindketten felébredtek. Livike kezdte, hiába vettem ki amilyen gyorsan csak tudtam, felébresztette Levit is. :( Apa is épp aludni szeretett volna kicsit, még a tévét se kapcsolta be, csak a rádió szólt halkan. Hát ez most nem jött össze, Livike másképp döntött. :)

Főztem a gyerekeknek almafőzeléket, amiben körte is van. Meg a husi. Habarással. Hát meglátjuk. Ha potyára kínlódtam vele és nem eszik meg az nagyon rossz érzés lesz. Elég nehéz mostanában eltalálni az ízlésüket.....

Ennyi egyelőre. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)