2010. április 20., kedd

Technikai kérdés

Ma mutattam Papának a videókat amiket fel szoktam tenni ide, de a benti (irodai) gépen néztük. Azon a gépen teljesen másképp jelenik meg a blog. Olyan csúnya :( Na most persze itt se valami szép, de nekem tetszik a szép zöld színátmenetes háttérrel, meg a fejléccel. Erre mit látok a "nagy" gépen? Csúnya zöld egyszínű háttér, a fejlécnél pedig alul is és felül is van egy zöld csík. Mint amikor kisebb képet tesznek fel a fejlécbe, mint az eredeti méret.
Nálam Vista van és Firefoxot használok, de megnéztem IE-vel is, ott is "normális" a kinézete. Odabent XP van, IE böngésző, na és sokkal nagyobb monitor, mint itt a laptopon.
A kérdésem az lenne, hogy akik olvasnak, Náluk hogy jelenik meg a blogom? Ha olyan csúnyán, akkor mit lehetne tennem, hogy mindenhol egyformán jelenjen meg? Sablon csere, vagy valami más megoldás lenne rá? Szóval ez van. Ha nem megyek be, sose tudom meg ezt.
Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom.. :))

Itt egy kép, hogy nálam hogy is néz ki.....

Előre is köszönöm a segítséget! :)

3 megjegyzés:

  1. Nálam is úgy néz ki mint Nálad.:)

    VálaszTörlés
  2. sajnos nekem is foxi fut vista alatt, úgyhogy újat mondani nem tudok - úgy néz ki, ahogyan nálad.

    VálaszTörlés
  3. Szia Betty!

    Nálam is Vista van Firefoxal és úgy néz ki, mint nálad, de majd megnézem kint a munkahelyen is mert ott xp van, és majd írok, hogy ott mi a helyzet.

    VálaszTörlés

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)