2010. április 22., csütörtök

Csütörtök eddig

Az este úgy éjfél körül Livike felsírt, de mivel nem ugrottam azonnal - nem szoktam, mert van, hogy vissza is alszik - befészkelte magát a sarokba és el is aludt. :)
Reggel 7:10-kor ébredt elsőnek Livike jó kedvűen, majd Levike is kb 20 perc múlva.

Apa ma 10-re ment dolgozni, így a gyümölcsöt Mamával adtuk ma oda. Szépen megették 1-1 piskótatallér kíséretében.
Ezután hintáztak egy nagyot, majd járkáltunk az udvaron, itt volt a Dédi Mama is, ő javarészt Livikét hurcolászta, mert a Lány nem akart sétálni, hanem mindig ült volna le a betonra. :)

11:20 körül tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel, aludtak is most elég jól. Livike 12:30-kor, Levike pedig 13:10-kor ébredt.
Livikét Mama etette kint az etetőszékben, Levikét már én idebent, de a végét Neki is Mama adta oda. Ma sárgarépa-alma-krumpli-kis karalábé-husi főzelék volt, kicsit édes lett, de azért ették. Holnapra is marad.
Legalább nem kell főzögetni ha visszajövünk a szemészetről, mert oda meg holnap kell menni reggel 9-re.

Most még golyót eszegetnek, de mindjárt kiviszem Őket kicsit hintázni, utána hátha alszanak még valamennyit uzsonna előtt.

Azt a bizonyos csavart megint sikerült kicsavarnia Livikének, és most a szájában tartogatta amikor észrevettem, hogy hiányzik.... féltem, hogy lenyeli, mert ideadni nem akarta, de utána csak sikerült valahogy kiimádkozni belőle.... Most fordítva tettem bele, felül van az anyacsavar, hátha nehezebben tekeri le. Bár semmi sem lehetetlen Livikénél....

Nagyjából ennyi eddig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)