2010. április 17., szombat

Reggel megyünk....

Reggel babaruha börze. 8 órakor kezdődik, de 7:30-ra megyünk, mert a jegyeket akkor kapjuk meg egy ismerőstől, valamint pakolni is kell még mielőtt kinyitják a kaput a nagyközönség előtt. Na és nem lenne utolsó szempont még akkor szétnézni és ha találunk valami jót akkor rögtön megvenni... állítólag így szokták egymás között az "árusok". :)) Ami mondjuk logikus megoldás. :)A végén mondjuk azért jobb vásárolni, mert igaz, hogy a nagyon jó dolgokat már elviszik, viszont ami megmarad általában olcsóbban adják, úgymond "piac vége", nem akarja már hazavinni az ember. :)) Tavaly Levinek így vettük az overállt :)
Mama kb 16 órától 19:30-ig válogatta, vasalta, pakolta dobozokba a már szükségtelen ruhákat, amiket holnap viszünk a börzére.
A ruhákon kívül még viszünk ki mást is, ami már nem kell...
pl: a kiságyra szerelhető zenélő-forgó,
a Pampers 3-as pelus (ezeket a TeszVeszen is hirdettem, de nagyon keveset akartak adni érte... az már szinte ráfizetés lett volna:( ),
a mellszívóm, amit sajnos úgy igazán soha nem tudtam használni, csak próbálkoztam, eredmény nélkül. :(
A két csomag állatos habtapi amit össze se raktunk, mert ha a számosat így szétcincálják, mi lenne az állatos kis darabkáival? :)
A játszószőnyeg, ami még az is lehet, hogy marad, mert egyrészt nagyon jó állapotban van, nagyon drága volt, ki van mosva, és szerintem egyelőre sajnáljuk, mert valamelyik nap kb 2 hét után letettem a gyerekeknek, és úgy örültek, mintha sose látták volna. :) Szóval reggel majd kiderül a sorsa. Vagy: kivisszük, de nem herdáljuk el, csak ha megfizetik. És most is mondom, nem kereskedni akarunk mi ezen a börzén, de ugye a gyerekeknek tavaszra-nyárra ruhák kellenek, és ami a legfontosabb, meg kell venni az első, komoly, csak és kizárólag általuk hordott új cipőket, amik ugye szintén nem olcsóak. (ezt gondolom nem a börzén fogjuk megtalálni...)
Úgyhogy azt hiszem meglesz a helye annak az esetlegesen megkeresett kis pénznek. :)
Hirtelen ezek jutottak eszembe...

Most már csak abban kell reménykedni, hogy:
1.) Nem fog esni az eső.
2.) Lesz közel parkolóhely, mert sok cucc van.
3.) Keveset kelljen hazahozni a kivitt holmikból. :)
végül 4.) A gyerekek is jók legyenek, ne legyen hiszti, nyígás, egyenek ügyesen, utána aludjanak. Ne kelljen Apának sokat kínlódni Velük! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)