2010. április 15., csütörtök

Csütörtök délelőtt

Tegnap szerencsére aludtak, csak reggel 7:35-kor ébredtek és velük együtt mi is. :)
A szokásos dolgok után Apa ma is 10-re ment dolgozni, elvileg ma is jön időben, azt mondta.
A tízórait ma a Dédivel adtuk oda, Levike szépen evett, Livikének pedig minden trükköt be kellett megint vetni, hogy egyen. A fele még megvolt a kajának, már mindent odaadtam amit lehetett, ezeket jól el is dobálta... Végül találtam egy zacskó tarhonyát. :) A biztonság kedvéért beletettem még egy nejlonzacsiba, hogy ha eldobja és kiszakad akkor ne legyen már tele az egész konyha tésztával, és odaadtam. Nézegette, egy két falatot közben Dédi a szájába is tudott tenni :)) majd eldobta. Ezután a kaja hátralévő részét úgy ette meg a Lány, hogy én dobáltam a levegőbe a zacskót, mint egy labdát, Livi nézte, vigyorgott, és persze evett, Levi meg hangosan nevetett. Hát így sikerült megetetni Livikét... :))

Kint bár hideg van, de az eső legalább nem esik. Felöltöztettem Őket overálba és kimentünk egy kicsit hintázni. Kb negyed órát voltunk kint, de akkor már nagyon hideg volt a kis arcuk. Bementünk Mamához, mert a csomagos miatt nem tudott kijönni (még mindig nem szól a csengő erre felénk...)és ott jól elmászkáltak, járkáltak az irodában. Hát el is hiszem, hogy azután, hogy bent voltak, egyáltalán nincs kedvük ide a kis szobába - a karám által még kisebbnek tűnik - bejönni. :(( Bent jól el lehetett nézelődni, megfogdosni mindent, felszedni a szöszöket, na meg kakaóscsigát enni velem. ) Az úgy volt, hogy reggel Papa hozott két darabot, az egyiket elkezdtem enni, amíg bent voltunk. Livike odaállt mellém, kapaszkodott a nadrágomba és tátotta a kis száját. :)) Adtam falatkákat, lehetőleg onnan, ahol nem kakaós, vagy csak kicsit... Ügyesen ette, ha elfogyott, hangosan jelzett, hogy hát figyeljek már, neki üres a szája! :)) Levi pedig jött a másik oldalamra, és hangosan mondta hogy "ááá" miközben tátotta a száját. A kis éhenkórászok. :) Ami a fogukhoz való, azt ennék akármeddig. :)))

Kb fél órája jöttünk ki, letettem aludni Őket egy kis tápszerrel. Livike hisztizett, sőt amíg teregettem odabent a mosott ruhákat és Mama kijött megnézni, hogy mi az ordítás oka, Livike Mamát jól megütötte a cumisüveggel, még kicsit vérzett is a szája Mamának. :( Utána meg Levihez dobta át az üveget, aki már aludt volna, hát ezek után nem aludt csak kb 10 perc múlva sikerült újra elaludnia. Livikét kicsit kivettem, de le is tettem két perc múlva, amire újra kifeszítette magát és hisztizett, majd ott hagytam és pár perc múlva csend lett.
Jelenleg alszanak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)