2010. április 13., kedd

Hétfő este

Tegnap este elég jót játszottunk, pedig nagyon álmosak voltak már a gyerekek... :) Mégis még játszottak volna, ha nem kezdem el a fürdetést 20 órakor. Tovább nem akartam már húzni a témát. :)

Livike néha egész ügyesen letolat a kanapéról, de a legtöbb esetben még mindig fejjel indulna lefelé. Szerencsére eddig mindig ott voltunk a közelében ilyenkor. Mondjuk tegnap ott voltam mellette, csak épp nem oda néztem, és szépen legurult az ágyról. :) Előtte játszott, semmi jelét nem mutatta, hogy le akarna jönni (párhuzamosan feküdt, tehát hosszára) egyszercsak már azt láttam, hogy lent van a habtapin, és épp megáll a gurulásban. :) Valószínűleg egy hirtelen mozdulattal fordult egyet, csak épp az ágynak már vége volt. De nem esett Neki rosszul, nem sírt, vigyorgott, mintha még tetszett is volna a dolog a Lánynak. :) Na azért remélem nem fog ebből rendszert csinálni, mert az egy dolog, hogy most jól járt, de "rosszul" is eshet bármikor.... Inkább tanuljon meg szépen lábbal lejönni. :)

A film végére aludtak el kb, de addig se volt semmi extra, Levike járta a megszokott kis "táncát" az ágyban, de utána lefeküdt Ő is és aludt.
Sajnos egyikőjük sem úgy aludt el, hogy most már reggelig fel sem kel! :(

Ismét korán akartam feküdni, valahogy egész nap álmos voltam, úgyhogy 22:20 körül már készülődtem a lefekvéshez.
Először Livike visított-sírt fel, kb úgy, mint előzó nap. Most 120 ml kaját kaptt pluszban, de nem ette meg, hagyott kb 40-et, de ezzel el is aludt.
Viszont a visítására - akármilyen rövid is volt mert kivettem gyorsan a Kicsilányt.. - Levi is felébredt. Nem sírt, inkább vigyorgott, meg szó szerint röhögött. :) Játszhatnéka volt. Bújócskázott meg kukucsolt velem, mindig talált olyan helyet ahol épp megbújik, de utána rám tud nézni. Nagyon jó kedve volt. Ki is vettem, hogy majd rajtam elalszik, de nem akart... az ágyon is csak jött-ment, bujkált, meg tentézett is, hát az valami édes, ahogy gyorsan leteszi a fejét épp ami ott van mellette, és mintha aludna, de vigyorog. Csak annyit kell mondani, hogy "tente-tente" :))
Ismét letettem, a Livi maradékával, hát nem kellett a kaja. Átdobta Livihez, jó, hogy nem találta fejbe. :) Hülye szokásuk, hogy mindent, de főleg a cumisüveget egymáshoz és egymás ágyába dobálják.

23 óra is elmúlt már, amikor végre elaludt Levi is, és végre én is alhattam. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)