2010. április 30., péntek

Nyárias péntek délelőtt. :)

Éjszaka szerencsére nem ébredtek fel, Levike 6:20-kor fent volt, de a plüssállatka beadásával Ő is vissza tudott aludni. :) És mi is. 8:15-kor ébredtünk. :)
Meg tudnám szokni az ilyenkor kelést. :))

Rendbetétel, stb, és bár Apa szabadnapos ma, és elvileg én mehetnék vásárolni meg nézelődni, eddig még nem sikerült sehova eljutnom. Talán majd ebéd után...
A DM-es kuponomat aminek ma van az utolsó határideje, Mama elvitte, így az már tuti le lesz vásárolva. Mondtam, hogy hozzon két csomag pelenkát, az mindig kell, és jóval olcsóbban jön ki így a 15%-os végösszegbeli levonással, mint most bárhol máshol. :) Egyszerre persze sok kiadás, mert ebben a hónapban már így is vettem két csomaggal, de úgyis elfogy....
Egyre kevesebb van egy csomagban, bár ez most 68 db-os, 5-ös méret, és éjszakai, de jó az nappalra is. :) A nappalra valóban csak 52 db van, ugyanolyan áron, és szerintem semmi különbség nincs... :)

Apa már kétszer is volt ma vásárolni, először a kisboltban meg a virágboltban, kaptunk Anyák napjára virágot, én is és Mama is, a gyerekek nevében is. :) Apa így szokta megoldani az ünnepekre ajándékozást, hogy nem pont azon a napon, hanem amikor ráér. Hétvégén dolgozik, nem tudna elmenni, és nem is az a lényeg, hanem a gesztus. :) Mi egyébként a kertünkben lévő orgonát szoktuk adni a Mamáknak is meg Anyának is régebben, most kapott Ő is "rendes" virágot, bár az orgonánál nem kell "rendesebb" olyan jó illata van. :)) Van is bent már vagy két napja egy vázányi, de lassan lejár az ideje.... az illata is elment már.

10:10-kor volt a tízórai, most megették a gyümölcsöt és egy pogácsát is ketten, majd járkálás következett. Bementünk Mamáékhoz a nappaliba is, ahol Levike "elkövette" első komolyabb kártevését. Van a sarokban egy kis puff, amin egy hengeres fém dobozban vannak kávéscsészék, kistányérok. Használni nem szoktuk, csak úgy ott volt tárolva. Levike persze azt meglátta, szegénykém csak megkapaszkodott benne, ahogy odasétált, de a doboz leesett, nagy csörömpöléssel ért földet. Levike sírni kezdett az ijedtségtől, gyorsan felkaptam, hogy nehogy beletenyereljen a szilánkokba. Ki is jöttünk azonnal, el lett mondva Neki, hogy most rosszat csinált, bár nem tudhatta, hogy mi van benne, de akkor se kell mindent leborogatni meg hozzányúlni.. dehát ezt úgysem érti. De úgy megszeppent, hogy csak úgy szedte a kis lábait kifelé jövet. :)
Hintáztunk, amíg Mama eltakarította a "romokat", közben én zöldségféléket pucoltam az ebédhez, majd 11:40-kor bejöttünk és letettük Őket aludni egy kis tápszerrel.
Livike menetrendszerűen 12:15-kor felébredt, úgyhogy most a placcon van a formabedobós játékkal. :))
Az ebéd készül, raguleves lesz, abból kapnak majd zöldségeket meg tésztát turmixolva... Remélem megeszik. :)

Délután azért jó lenne, ha el tudnék menni valamerre, megnézném hogy mi maradt még az egy hete is már 50%-os árakon kínáló áruházban... De előtte a pénztárnál álló sort fogom megnézni, nincs kedvem megint annyit sorban állni.

Egyelőre ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)