2010. április 24., szombat

Ez is meg van, mégsincs este. :)

Ahogy az előző bejegyzést befejeztem, Livike már fel is ébredt, majd nem sokára Levike is. Azért majdnem egy órát mégis aludtak, a semminél ez is több. :)

13:30-kor kezdtem az ebédeltetést. Most is kint, a teraszon etettem Őket, hát... Két tállal volt a kaja, de csak az egyik teli tállal fogyott el. Én már ennek is nagyon örültem. :) Most Livike ette jobban, biztos éhes volt, hogy tízóraira nem sokat evett... Kaptak megint piskótatallért. Nem tudom ez mennyire jó, félek, hogy nagyon megszokják és már nem is fognak másképp enni, de most nem számít, csak egyenek valahogy. Megettek egy túrórudit is, jól ki is kenték magukat, mert nem jó az úgy, ha én adom a szájukba, Nekik kell azt kézbe fogni, jól szétnyomkodni, szétkenni és majd úgy megenni a maradékot. :)
Kaja után hintáztunk, 14:40-kor hoztam be Őket, hamarosan kapnak egy kis tápszert, hátha lesz még valamennyi alvás uzsonna előtt. Egyébként elég jól elvannak. Megfigyeltem, hogy most, hogy csak én vagyok velük, jobban "jönnek". Szóval pl hívom Livikét és jön vigyorogva. Levike amúgyis jön... Ha Apa vagy Mama itt van, akkor hozzájuk mennek, tőlem elfordulnak. Nem tudom ez miért van... talán a "ha ló nincs szamár is jó" elvet követik? :)
Nna.. Apa is hamarosan haza ér, nekem még el kellene menni a boltba is, 17 óráig szerintem bele fog még férni. Innentől könnyebb lesz, mert nem egyedül leszek a gyerekekkel, de eddig sem volt nehéz. Pedig nagyon tartottam ettől a naptól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)