2010. január 30., szombat

Este :)

Az alvás nem tartott sokáig, 18:20-kor fel is ébredtek... :))
Épp Mama is bejött, így kezdődhetett a közös nagy játszás, mert energiában aztán nem volt hiány! A gyerekeknél természetesen. :)
Levi annyira belejött már a mászásba, hogy nem néz semmit, hogy minek megy neki, vagy min/kin megy át, csak igyekszik, rohan, mintha elszaladna előle bármi cél is. :)
A jóval előrébb lerakott kispárnához is csak úgy igyekezett, hogy a végén még orra is esett, de az félig szándékos volt, mert közben odaért a kispárnához és bújt bele :)) Livike a kúszást fejlesztette tökélyre, mászni valahogy nem akar...
Viszont Levi is egyre jobban használja a lábát, nem csak rugdosásra meg kapálózásra, hanem ha felállítjuk kezdi magát tartani, nem csak az összerogyás megy... :) ha "menni" próbálunk akkor meg páros lábbal ugrál :D Livike szépen lépeget, egyenesen fut olyankor :)))

Na meg másik szokása Levinek mostanában, hogy játszás közben ha pl a kezemben van, és Mama megcsikizi vagy valamit bohóckodik Neki, akkor Levi bújik belém, meg harap ahol ér... általában a blúzom az áldozat, de tegnap sikerült az arcomba harapnia... a nagy bújós igyekezetében.... :)) Közben kacag és vigyorog ezerrel. :))

Persze Livikével is játszunk, pont ugyanennyit, mert most úgy tűnhet, hogy Vele nem. Pedig de. Ő is nagyon csikis... és sokszor úgy viselkedik, mint egy kiskutya vagy cica, jön oda a lábunkhoz, bújik bele, lefekszik, közben sikongat... :) Hát az egyik beceneve LiviCica, lehet, hogy tanult valamit... :))))
Livinek a fürdés előtti 1 perc szerintem az est fénypontja, olyankor ugyanis már teljesen meztelenül felkapom (vagy aki fürdeti...) és mint a kis repülő méhecske megyünk pusziért az épp jelenlévőkhöz... és ekkor nagy sikongatás, kacagás, bújás van ám! :))

20 óra is volt már, mikor hozzáfogtunk a fürdéshez. Egyszerűen annyira fel voltak pörögve, hogy előbb fölösleges lett volna fürdetni, úgyse aludtak volna el.
Ennyit jelent az a kis alvás 18 óra után...?

Jelenleg alszanak.... kiderül meddig. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)