2010. január 11., hétfő

Láztalan.. :)

Szerencsére nincs láza Levinek. Éjszaka se volt, pedig többször megnéztem kézzel.
Hajnalban megfordult a kiságyban, így a kezemmel pont elértem a fejét, simogattam, bújt a kezemhez, úgy aludt el. :)
Reggel meg se mértem a hőjét, mert nem volt egyáltalán meleg. Minek macerálni, ha nem muszáj?
Most délelőtt a gyümölcs evésnél megmértük, mert melegnek éreztem.. erre 36,6°C volt. Kétszeri mérésre se lett több, úgyhogy becsapott a hőérzetem most. De inkább mérjem meg potyára, mint hogy ne vegyem észre, ha lázas.
Hapcizgat, meg az orrában is volt reggel elég sok, úgyhogy csak náthás lett kicsit. A láz meg ki tudja mitől lett.. Talán a szervezete így védekezik, hát védekezzen csak, és győzzön!

Este elaludtak rendesen, Levi mondjuk felébredt 22 órakor, gyorsan ki is kaptam az ágyból, hogy viszem hőmérőzni, mikor mondta Apa, hogy nem kell, nem meleg.. és tényleg nem volt az! :) Megette a maradékát és aludt is.

Livi ébredt 2 órakor, kapott kaját, de mire odaadtam Levi is felébredt (meglátta a kaját, ha kellett eredetileg, ha nem, adnom kellett Neki is! :)   )

3 órakor újra Livi ébresztett, csak 60-at csináltam, egyszerűen mással nem alszik vissza csak kajával :((

Következőleg és mára végleg 6:50-kor ébredtünk. Újfent Livike jóvoltából.
Akkor már úgy voltam vele, hogy fel is öltöztetem, meg minden, kezdődjön a nap.

Én is csak utána öltöztem fel meg csináltam a szokásos dolgokat, Levike kivárta a sorát.
Kicsit bágyadtka volt, de kaja után felélénkült! :)
Pakol most már Ő is, meg megy szerelni a konvektort, úgyhogy utolérte Livit, most hogy már tud kúszni! :)

Livike meg folyton kijön a konyhába. Oda szoktam tenni az ajtóba a hokedlit ülőkéjével befele barikádnak, de a KicsiLánynak az nem akadály!
Arrébb tolja, és kijön mellette. Kinyitja az ajtót és kész! :)

Apa 10-re ment dolgozni, ahogy elindult én vittem be egy adag szennyest mosni, mire visszajöttem Livi megint a konyha közepén volt. :)
Ez a Lány meg ezért lesz beteg, hogy feszt a hideg kövön hasal! :(
Visszaviszem, addig tart. Szinte előbb kint van újra, mint én!
Ha becsukom az ajtót teljesen akkor meg nem tudok bemenni, mert belülről elállja az utat.
Mindig kell itt lennie valami csörgős csalinak, amit pici résen be tudok dobni, akkor jó esetben elindul és így nem csukom oda a kezét az ajtóval.. :))

Készül az ebédjük is, megint lesz két napra való, ha nem több.
Cékla, sárgarépa, zöldség, kicsi zeller, krumpli és a végén alma. Na meg persze hús.
Múlthéten szerették. Remélem, most is meg fogják enni :)

Egyébként most alszanak, nem kint, bár nem esik semmi, de inkább maradjanak most bent, lehet hogy az ártott meg Levinek, hogy mindig tátott szájjal szedi a levegőt kint.....
Remélem nem lesz ma láza, ha mégis, akkor csak ki kell hívni az orvost, hogy mondjon rá valamit... bár van még a múltkor írt gyógyszerekből, gondolom nem romlanak meg.. (Nurofen, kanalas, meg Rhinatiol... ) de majd elolvasom a papírjait, hogy felbontás után meddig lehet felhasználni.
Amin csodálkozom, az az orrcsepp, hogy 1 évig jó még felbontás után. Ugyebár a legtöbb orrcseppnél az a baj, hogy 2 hétnél tovább nem lehet használni... és nem olcsók. De ez a Nasivin ez jó. :) Még én is szoktam belőle cseppenteni magamnak, és tényleg hat, még a gyerekadag is :) Bár Nekik csak éjjelre lehet 1 cseppet, magamnak többet szoktam, hát majd meglátjuk, hogy én is mikor mászok ki a náthából. Mert igaz, hogy csak enyhén, de csak sikerült megfáznom.

Nna.. egyelőre ennyi, a kaja szerintem már lassan jó is lesz, még van vele egy kis dolog aztán várhat a sorára, babapocikba kerülésre. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)