2010. január 17., vasárnap

Hisztis

Hisztis, sírós, nyűgös, mivel is jellemezzem még a mai napon tanúsított viselkedésüket?
Főleg Livikére vonatkozik, mert Levi ma se teljesítette magát túl, Ő elég "normális" volt.

Éjszaka 23:30-kor ébredtek mindketten, 120 ml kajával szépen el is aludtak, úgy, hogy meg is ették. Ezt betudom még az esti vacsorába, mert abból kb ugyanennyit hagytak meg, de azt kiöntöttem mivel "lejárt".
Ezután aludtak reggelig.
Apa 5-kor kelt, Vele én is, de mikor elindult én visszafeküdtem. Levike nyígott kicsit, de elaludt... én valamikor 6:30 körül tudtam vissza aludni, egészen 7:40-ig sikerült, mert akkor már Livi is fent volt és nem akartam megvárni míg balhézik.
Felkeltem és elkészítettem a kajájukat, gyors rendberakás, majd rendrakás, eddig még jó is volt minden....

Miután kitettem a placcra Őket onnantól kezdve nem maradtak nyugton. Bármit csinálhattam, semmi nem volt jó. :(
A gyümölcsöt Mamával adtuk oda, megint nem ették meg az adagjukat, csak kb a felét a szokásosnak. Utána aludtak kb fél órát.

Amikor mi ebédeltünk Livikét vittem is magammal a hordozóban, mert már fent volt, de épp elkezdtem enni mikor a beélesített telefonban hallottam, hogy Levi is felébredt, úgyhogy Őt is be kellett vinni.
Megebédeltünk, közben Mama Livikét etette az asztalnál, kis zöldségféle falatkákat adott Neki meg levest is, persze a tegnap kivett levesből lett eltéve, amikor még nem volt benne erőspaprika meg só, stb.... :)
Így a KicsiLány viszonylag jól lakott azzal. Legalább valamit evett.
Levike utána lett megetetve, sütőtök (házi) egy fél üvegessel (sütőtök-marhahús) keverve volt a menüje, szépen meg is ette.

14 órakor kitettük Őket a babakocsiba, hátha alszanak, meg hátha a levegőhiány miatt nyűglődnek.
Nem nyert.. :( Kb egy órát voltak kint, de utána se lett jobb. Livike azóta is folyamatosan sír, bár most talán sikerült végre elaludnia, de az uzsonnát is sírva ette meg....
Kentem az ínyét, hátha a foga fáj, nem tudom miért ilyen...
Remélem éjjelre jobb lesz, mert ha akkor is ezt csinálja akkor nem tudom mi lesz.
Levikének is aludnia kellene pedig, mert nem fogja kibírni fürdésig, de nem úgy néz ki, mint aki alszik. :) Pedig kapott Ő is egy kicsi tápszert a kiságyába fektetve, de nem nagyon ette, nem is maradt benne sokáig, most kint játszik a habtapin. Livikét most tettem be újra a helyére, már volt itt kint velem a hordozóban is, de nem volt jó itt sem.

Kb ennyi hirtelen......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)