2010. január 24., vasárnap

Vasárnap délután és este.:)

Miután itt befejeztem a képek feltöltését, Levike is felébredt, úgyhogy gyorsan tisztába tettem mindkettőt, majd jött Papa, hogy kész lenne az ebédünk, vigyük be a gyerekeket addig ellesznek odabent, azután majd megetetjük Őket is.
Jahh..a kajájuk meg még nem volt összerakva....
Becuccoltunk, szépen elvoltak, először a hordozóban hintáztak, majd miután ettünk a kanapét vették birtokba, amíg én gyorsan összeraktam az ebédjüket. (plusz beraktam a két napja ázó cuccaikat a mosógépbe... így elég a 30 perces rövid program is, ha előtte kiázik meg nagyjából átmosom.. ha csak 1-2 darab ruhájuk van szennyes, akkor azt eleve kézzel mosom.)

Időben voltunk az etetéssel, 13:20-kor már ettek. Nem volt valami finom a kaja, de Levike mindet megette, Livike kb a háromnegyedét, viszont a túrórudinak is Livike ette meg a nagyobbik részét.. :)
Ebéd után kitettük Őket a babakocsiba, mert úgy tűnt olvad, nincs annyira hideg, persze hidg volt azért..... Kb. 40 percet voltak kint, abból fél órán át ringattam Őket....
Épp elaludtak, de fel is ébredtek úgyhogy behoztam Őket....
Innentől kezdve semmi alvás nem volt már délután... tulajdonképpen az ebéd előtti alvásuk volt csak ma.

Játszottunk, egyfolytában ott kellett lenni valakinek, mert egyedül most nem maradtak...
Uzsonnára virslit kaptak kicsi zsömledarabkákkal és teát. :)
Épp végeztünk, mikor haza ért Apa is, volt Mamának váltása :)

18 órától annyiban volt más a program, mint máskor, hogy Apa húgával beszéltünk telefonon, ami ki volt hangosítva, és kb a felétől már mindkét gyerek kint volt velünk a konyhában, mert nem maradtak bent... :) Folyton kijöttek, és itt ugye hideg a kő....
Livike az én kezemben/ölemben, Levike Apáéban, telefon kihangosítva, a vonal túlsó végén is ketten, úgyhogy kész konferencia beszélgetés volt. :))
Én persze közben tisztába tettem Őket, szaladgáltam utánuk - még az elején amíg nem lettek ölbe véve - aztán folytattuk az estét tovább a szobában. :)
Sok folytatni való nem maradt már, pakolás, kis játszás még, egyre kevesebb ruhában. - na nem mi vetkőztünk, hanem a gyerekekről vettem le a nadrágot, harisnyát, pulcsit, majd a legvégén a body-t is de azt már tényleg közvetlen a fürdés előtt, amikor már a vizet is bevittem. :))

Fürdés után még hátra volt az ágyazás is, vacsoráztunk mi is, a gyerekek is megették az esti kajájukat, Levikének 21 órakor még csináltam 90 ml-t (a 210-et megette!) és most kb 5 perce kitettem Apához a nagyágyba, mert megint sírt, de a kaja már nem kellett...
Remélem ott elalszik, de szerintem nekem kell majd bemennem altatni......

Hát kb így telt a mai napunk... természetesen a nyűgösség és hiszti sem hiányzott, általában ha nem kézben voltak akkor az nagyon nem tetszett egyikőjüknek sem, de főleg a Kisasszony tud olyankor szörnyen panaszkodni.. olyan szívet tépően sír olyankor..... :(
Ő most még alszik... még!
Levi viszont nem, úgyhogy megyek.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)