2010. január 4., hétfő

Bújócska :)

Ma délelőtt szokás szerint benéztem a szobaajtó ablakán mielőtt beléptem volna, hogy Livi nincs-e az ajtóban, de sehol nem láttam.
Levi az ágy végénél volt, Őt láttam. :)
Néztem a konvektornál, a szekrény oldalánál, erre a Kisasszony elárulta magát egy halk hangadással, hogy bizony itt vagyok ám! :)





Levike kiságya alatt. :)
A két csomag állatos habtapi oda van téve, mert egyelőre nem találtam jobb helyet nekik, de muszáj lesz keresni, mert így Livike folyton oda akar bemászni.
Nem elég Neki a másik négy csomagnyi, ami össze van rakva. :)
Ennyire egyébként még sose mászott be az ágy alá... :)



Kis csalogatásra (elvettem az egyik csomagot) szépen ki is kúszott, még a fejét se ütötte be szerencsére. :)



Levike a sarokból szemlélte a dolgokat, jönne a drága, csak még nem jött rá, hogy hogyan is kellene kúszni. :(
Ha hátul kitámasztjuk a lábait, akkor szépen teszi a kezét előre, ez már haladás...
csak ugye ennyi idősen már nagyon kevés.... :(
Egyre többet "kutyázik" is, már úgy is, hogy nincs kitámasztva hátul a lába.
Lehet, hogy ki fogja hagyni a kúszást, és egyből mászni fog? :)
Húzzál bele KicsiFiú, ne kelljen tornára járni!



Livike újabb felfedező úton, a durcás arc azért van mert előtte hoztam vissza az ajtóból, Apa papucsát célozta meg kóstolás céljából.... :)

Ennyi hirtelen... :)
Levikéről is csinálok még képeket, hogy Róla is legyen több... most sajnos a többi homályos lett.

Tegnap este egyébként ALUDTAK! :) És éjszaka is!
Bár éjfél körül volt egy kis nyöszörgés Livike részéről, de szépen vissza aludt, szerencsére. :)
Reggel 8-ig alvás volt, bár sokszor fent voltam éjszaka. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy másabb lenne, hogy nem kellett felkelni hozzájuk. Biztos azért, mert nem aludtam jól, vagy fene tudja.

Túl vagyunk a gyümölcs evészeten, ügyesek voltak, nem vártuk meg amíg álmosak lesznek, így Livike is szépen megette. (hagyott kb 3 kanálnyit, de nem eröltettük bele, majd bele lesz kavarva az ebédjébe...)

Szépen süt a nap, bár nagyon hideg van!
A levegő viszont kell, az előbb tettem ki a babakocsiba Őket, aludjanak egy jót a levegőn.
Csak úgy érzem a szomszéd megint sikeresen begyújtott, hogy a .................
Ide jön az összes füst. :( Értem én, hogy drága a gáz, kell rásegítés vegyestüzelésűvel, de szörnyű büdös, a gyerekeknek nem ez kellene, hanem a friss levegő.

Mivel január van, időpontot kell kérnem a kora.ellenőrzésre, meg a szemészetre is, mert oda 1 éves korban kell majd vinni Őket, de két hónappal korábban kell időpontért telefonálni. A korára ráérek még pár nap múlva is. A szemészetet majd felhívom ma délután, akkor lehet.
Vagy holnap, ma gondolom első munkanapon vannak kismillióan.

Az utazási kedvezményes igazolványomat is érvényesíttetni kellene, nem tudom mikor jutok el oda is, mert elég kacifántosan van az ügyfélfogadás....
(A gyengén látásom miatt jár a kedvezmény a Vakok és Gyengén látók Szövetségénél. Minden évben be kell fizetni a tagdíjat, kapok egy bélyeget a kis könyvbe és mehetek világgá! :) Helyi járaton ingyen, távolságin 90%-os, plusz a kísérőnek is. Ez akkor volt jó, amikor még Apa nem lakott itt, és jártam fel hozzá hetente, meg volt amikor együtt jöttünk haza, nem volt mindegy, hogy ketten 500 Ft-ból megúsztuk vagy a tízszereséből. :))  Most már csak hébe-hóba járok itt busszal, ha épp jön, mert inkább gyalog járok ami közel van oda minek buszozzak, a Corához meg a város másik végére viszont kell a busz...Meg ugye ha jár, akkor ne maradjak le róla, ha nem utazom akkor is jó, ha érvényes:) )

Ennyi kis kitérő után megyek és beteszek egy adag mosást.
Ja, a vasalódeszka huzatát Apa megcsinálta, fűzött bele madzagot, amíg az bírja, vagy inkább az anyag, mert eléggé el van érve, addig nem kell másik legalább... És nem nekem kellett vele kínlódnom...! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)