2010. január 28., csütörtök

Minimális alvás azért volt....

Szerencsére délután aludtak egy keveset, itt a hordozóban mellettem. Levike addig nyűglődött míg elaludt, de Nála csak kb 15 percig tartott, Livikénél fél óra lett belőle.
17:30-kor kapták meg az uzsonnát, ami ma kekszes tejpép volt a gyümölcs maradékkal, ezt most Mama adta oda egyedül, hogy én el tudjak még menni a postára, hogy elvigyem az általa nem sokkal előtte összekészített céges csomagot.. :)
Gyorsan végeztem, épp befejezték a kaját mikor visszaértem.
Ezután játszottunk egy nagyot, Apa is haza ért 18:40 körül, fürdés előtt még sikerült (nekem félig) vacsorázni (folyton a konvektor alól kellett kiszedni a gyerekeket) majd gyors rendrakás a szobában, fürdés előkészítés, majd pancsi, kaja, alvás. Ja és D vitamin, ugyanis mióta a védőnő felhívta a figyelmünket, hogy a gyümölccsel beadni a Vigantolt kb annyit tesz, mintha nem is adnánk (nem szívódik fel.)így azt az esti kaja előtt kapják meg. Ugyanis ez, meg a reggeli tápszer a tuti biztos, reggel meg tényleg nagyon éhesek, most erre kell átállni, hogy este adjuk.
Alvás persze nem volt, az egész Jóban rosszban-t végig magyarázták, nem sírtak, csak nem voltak csendben. :( A második rész felénél Levit ki kellett vegyem altatni, mert akkor már kezdett nagyon elkeseredni szegény Fiam, hogy Ő most ott kell, hogy legyen az ágyában.... :) Magamra vettem, de minden érdekes volt, főleg a film utáni reklám. Bejött Apa is, na ekkor már eléggé untam tartani a nyolc és fél kilóját (nem Apának, Levinek:)) ) így letettem magunk közé. Két perc se kellett, már aludt is! :))
Livike magától elaludt, egyszercsak csendben maradt..dehát nem tudtam Őt is kivenni egyszerre Levivel, na meg Ő nem is marad úgy fekve rajtam....
Nagyban közrejátszott a Leányzó magyarázása abban, hogy Levi nem tudott korábban elaludni.... de a végén azért csak sikerült!
Igaz, Levi az előbb is nyekergett egy kicsit úgyhogy lesz itt még ma ébredés szerintem... a kajájukat mindketten megették ügyesen. Pedig jó nagy adag tejpépet kaptak - jó későn - mégis elfogyott a vacsora is. :)

Majd meglátjuk a folytatást... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)