2010. január 11., hétfő

Még mindig....

...hétfő. Igen, remélem mára befejeztük, ami azt jelentené, hogy alvás lesz reggelig! :)

Délután elég jól elvoltak, elég sokat eljátszogattak kettesben is, de persze ott voltam én is.
Ha nem voltam bent a szobában, akkor Livike tuti kijött a konyhába. :)
Volt olyan, hogy kikúszott, nézett rám, hogy szólok-e, nem szóltam. Kúszott tovább. Kíváncsi voltam meddig megy, mit csinál. Bár nem szeretem, ha a járólapon van, de most mit tudok vele csinálni, egyébként is mozog. :) Szóval elindult a fürdőszoba felé, onnan azért visszavittem a szobába. Utána megint jött. Figyelt, figyelem-e, ment tovább. Konyhai konvektor volt a cél, mellette Apa papucsa, majd a kuka. Na persze onnan is el lett tessékelve :) Komolyan úgy kotor, hogy állandóan figyelni kell hol van, nehogy rálépjünk. :)
És mi lesz majd ha mászik is?:)
Levike bent tevékenykedett, nyitogatta az éjjeli szekrény ajtaját, meg a pelenkázó fiókját, egyszer jól bele is gabalyodott a játszószőnyegbe, ami a konvektor előtt van akadálynak. Persze nem akadály, Nekik semmi! :) Egymáson is mennek át simán.. :)

17 óra előtt Mama és Papa is hazaért, megvolt az uzsonna is, közben 17:30 körül Apa is haza ért. Így Mamáék mentek a dolgukra, maradtunk négyen.

Fürdésig végig le kellett Őket foglalni, mert nem maradtak egyébként. Nyűgösek voltak.
Lázuk nem volt, Livikének volt 37,5 °C 17 órakor, meg fürdés után 20 órakor is. Éjjelre azért kapott egy kúpot.... Levinek nem volt semmi. Vagyis nem mértem, mert egyáltalán nem volt meleg. Azóta többször néztem kézzel, nem volt meleg a homlokuk....
Mivel nagyon álmosak voltak fürdés előtt (ebéd előtt aludtak utoljára ma) így szinte minden kaját meghagytak este. Levi kb 90 ml-t evett meg, Livi először szerintem semmit, egyből bealudt, de utána megette, mert 21:20-kor még felébredt, és még kellett Neki kaja. Megette a Leviét, legalábbis oda lett adva. Közben Levi is felébredt, Ő meg kapott egy új 90 ml-t, azóta alvás van.
Remélem így is marad.

21 óra után tejbegrízt főztem, mert arra voltam éhes. Természetesen mikor ébredtek fel? Pont kevergetés közben! :) Jó, hogy Apa itthon volt, és így oda tudta adni a kaját.

Mára ennyi :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)