2010. január 1., péntek

B.Ú.É.K. 2010! :)

2009. utolsó napja hasonlóképpen telt mint az eddigiek.
Délután ebéd ügyesen, alvás semmi, sok játék, kevés hiszti, uzsonnára virsli, (Levi is ügyesen ette, pedig darabos! Ha a főzelékben van egy pici répa vagy valami darabka attól meg öklendezik. Ki érti ezt?) utána még sok játék, fürdés után alvás...
Hiába durrogtak ezerrel (tüzijáték), ugattak a kutyák, a gyerekeket ez cseppet sem zavarta, édesen aludtak. :)

Apa 23 óra után ért haza, úgyhogy az új év beköszöntét közösen ünnepelhettük. Telefon beélesítve (itt is egy és nálam is), majd átmentünk Mamáékhoz meghallgatni a Hímnuszt és koccintani 2010 első másodperceiben. :)

Jöttünk is, mert közben a telefon szétkapcsolt, gondolom a túlterheltség miatt, bár emlékszem, hogy pár éve karácsonykor és szilveszterkor szinte egyáltalán nem lehetett telefonálni, annyira le volt terhelve a hálózat. :)

A gyerekek még mindig aludtak, Livike akkor ébredt fel, amikor félálomban megtalálta a cumisüvegjét és enni akarta a maradékot, én pedig elvettem Tőle, mert az már rég "lejárt" kaja volt. (19:30-kor csináltam meg.)
Erre a KicsiLány felébredt, na meg a tévében is épp reklám volt, úgyhogy rövidesen azt láttam, hogy kukucskál, azután meg már kiabált is, úgyhogy gyorsan csináltam egy 90-es kaját és azzal szépen el is aludt.
Levike egyszer nyávogott egy kicsit, de olyankor a legtöbb esetben még vissza tud aludni, így volt ez most is.
0:30-kor már mi is feküdtünk, aludtunk reggel 7:30-ig.

Livike csinálta az ébresztőt szokásához híven. :)
Reggeli szokásos rutin, 10:30kor a szokás nélküli reggeli virsli nekünk. :)
Azóta pihi, lassan ebéd jön Nekik, és ha Ők is úgy akarják és engedik, akkor nekünk is.

Az idő esős, borús, őszies....

A 2010-es év első napja így indult. :)

Ez a második szilveszter volt jó pár évre visszamenőleg, amit csak úgy "simán" buli nélkül töltöttünk.... Tavaly ugye még a gyerkőcök bennem laktak, így szó se lehetett buliról, vagy akár csak egy pohár pezsgőről sem, most pedig már azért nem, mert már nincsenek bennem. :) El kell még telnie pár évnek ahhoz, hogy egy kicsit elengedhessük magunkat, addig meg ki kell bírni. Mondjuk szívesen mellőzném addig az ilyen nagy össznépi bulizós alkalmakat, mert azon túl, hogy a gyerekek érdekeit tartom szem előtt, és imádom ŐKET, ilyenkor legalább jó lenne kicsit kikapcsolódni a hétköznapi mindennapi hajtásból.

Nna.. egyelőre ennyi, mindenkinek nagyon köszönjük az újévi jókívánságokat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)