2010. január 15., péntek

Majdnem tökéletes...

...éjszakánk volt!
23 óra után nem sokkal már ágyban voltunk, mindenki a sajátjában. :)
Szerencsére nem kellett egyikőjüket sem altatni.
4 órakor Levike ébredt sírva, lába félig kint a hálóruhájából (venni kellene már nagyobbat, mert ez már elég rövid és mindig szétkapcsolódnak a patentok a lába között... nem beszélve a hálózsákról, ami szerintem mire lenne vastag, addigra nem is kell mert jönni fognak a melegebb idők...) szóval lába kint, takaró az ágy másik végében, szegény Fiú tiszta hideg volt. :( Ráadásul jól be is volt már pisilve, az is kényelmetlen volt biztosan.
Gyors tisztába tevés, utána betettem a helyemre a paplan alá. (a feje kint volt:D) és csináltam 120 ml kaját, hogy biztos vissza aludjon.
Úgy is volt.
4:45-kor viszont megint nem tetszett valami, mert újra sírt, cumisüveg totál üres, na mondom akkor még 90 ml és alvás. Jól gondoltam. :)
Nem tudom miért volt ennyire éhes, mikor tegnap egész nap jól evett, bár az esti kajáját félig ette csak meg. Livike viszont teljesen, nem jól írtam az este, hogy meghagyta. Mind megette! :)
És ami mostanában ritka dolog, hogy Livike végig aludta az éjszakát, egyszer sem kellett hozzá felkelni! :)

7:40-kor keltünk, megvolt minden szokásos dolog, a gyümölcs is kész volt már 9 órakor.
Apa 10-re ment dolgozni, úgyhogy ma Mamával etettünk.
Bevittem a gyerekeket az irodába, mert Mama nem tudott most átjönni, mert bármelyik pillanatban jöhetett a csomagos, és a csengő nem hallatszik ide....

Livike először egy falatot nem akart enni a gyümölcsből!
Van, hogy egyáltalán nem is tudjuk megkóstoltatni se a kaját, ha meg véletlen mégis, akkor meg rájön, hogy jé, ez finom, és kétpofára eszi :)))
Most is így volt, Levike már szinte meg ette a Livike kajáját is, mert valamiért most kevesebb sikeredett, pedig ugyanannyi volt kb az alapanyag, amikor Livike is ráérzett az ízére. Persze akkor ette volna már, amikor nem volt. Így hirtelen lereszeltünk egy almát, bele két piskóta és azt ették. Nem sokat, mert így még nem igazán ismerik az almát, Levikének túl szálkás is volt..... próbált öklendezni, de nem hagytuk. :)) Csak játszik sokszor, mert közben vigyorog..... :)
Livike se sokat evett már az új adagból, de utána kaptak egy kis tápszert, hogy aludjanak, hát ez kb háromnegyed óra volt, mert már fent is vannak. :(
Nem tettük ki Őket a babakocsiba mert elég hideg van, meg nyálkás az idő... néha esik valami néha nem, de inkább szitál....
Amíg etettünk, addig ki volt nyitva az ablak, jól kiszellőzött a lakás.

Ebédre vettem ki a fagyasztóból sütőtököt meg egy adag husit, főztem hozzá krumplit, valahogy meg kellene gyorsítani az olvadást, de mikróba nem akarom tenni.... a konvektoron vannak porcelántányérban (egyelőre zacskóstól..) Lassan pedig ideje lesz összeállítanom az ebédet, mert 13 óra körül szerintem etetni kell a gyerekeket.
Lehet, hogy beleteszem jó forró vízbe zacskóstól a két fagyott cuccot.... hátha előbb kiolvad. :) Végső esetben meg ott a mikró...

Nahh.. megyek mert így nem haladok, nem fog magától elkészülni az ebédjük. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)