2010. január 3., vasárnap

Alvás, evés, játék... :)

Nagyjából ezekből állt a mai napunk, megfűszerezve persze Livike részéről egy kis hisztivel, mert mostanában olyat is szokott a KicsiLány csinálni!

Az ebédre 14 óra körül került sor, bár Livike már 12:30 óta fent volt, nem sokat aludt...
Szépen ettek mindketten, bár így ha tudom, hogy van segítségem (Mama) akkor én is nyugodtabban fogok hozzá. Talán azért, mert ha nekem nem megy, még mindig itt van Ő, hogy befejezze az etetést... Livikének egyébként is pár napja nem nagyon akaródzik enni, több részletben, hisztikkel tarkítva megeszi, de egyből nem.
(Mindig akkor lesz álmos, amikor enni kellene...:(   )
Biztos jön a foga! Na, ez már szállóige lesz, bármi baja van a gyerekeknek, biztos a foga miatt! :)))

Mivel szinte egész nap esett a hó, a mai levegőzés a szobában lett megoldva. Sapka fel, két takaró körbe, pár percig a földön hasalva nézték a "hideget" ahogy nyitva volt az ablak, Levi rendesen ment és szimatolta a levegőt :)) Utána bekerültek a kiságyakba és a nyitott ablaknál aludtak el jól betakargatva.
Ez az alvás egyébként a tízórai utánai - ebéd előtti időszakban volt.
Az ebéd utáni az rövid volt, kis ablaknyitás azért akkor is volt, de inkább játszani kellett Velük, mert nem akartak egyedül (ketten) lenni.

Bevittem a laptopot, hogy megmutassam a Micimackó című dalt a gyerekeknek, mert ha énekeljük akkor szeretik, kíváncsi voltam mit szólnak, ha eredetiben hallják, és látják is.
Találtam a youtube-on elég sok felvételt, köztük olyat is, ahol vannak képek is a dal alatt a Micimackóról, stb. Levi teljesen belefeledkezve nézte, vigyorgott a refrén alatt, meg úgy általában végig, nagyon tetszett Neki. :) Livikének is tetszett, de ő a kezemben volt, Levi pedig ült az ágyon, úgy nézte. :)

Persze a nagy ellenség, az álmosság ma is utólérte Őket este felé, amikor már nem kellene aludni. Hősiesen azért kibírták 19:20-ig :)
Fürdés, kaja, alvás.
Egyelőre itt tartunk.
Majd kiderül a vége, mert tuti nem marad így.
Túl szép lenne. :) Reggelig aludni, viszonylag korán feküdni? Hmm. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)