2010. január 6., szerda

Aludtunk. :)

Tegnap féltem az éjszakától, hogy megint nem lesz sok alvás, de szerencsére tévedtem. :)
A fürdésig hamar eltelt az idő, játszottunk, végül majdnem 20 óra volt mikor hozzáfogtunk a fürdéshez.
Igaz, hogy Levi a Jóban rosszban második része alatt kikéredzkedett a nagy ágyra, először csak vigyorgott meg játszhatnékja volt, utána nyűglődött, harcoltunk egy kicsit (rajtam, mellettem, kézben, ölben:) ) utána egyszercsak láttam, hogy szépen elaludt mellettem fekve az ágy közepén... Persze ekkor már 21:30 volt, mire idejöttem a géphez nem sokára Apa is haza ért, úgyhogy nem igazán tudtam tegnap már ide ülni.
Egyrészt azért, mert ne itt üljek már, ha egyszer haza ér, másrészt Ő ült ide :) Bár nem sokat netezik, megnézi ami érdekli, aztán mondja, hogy jöjjek... Na de 23 órakor én már nem ülök ide, mert akkor mikor alszok ?:)
Így mentünk is aludni, "vártam" hogy kezdődik a műsor, de szerencsére nem volt semmi.
Szépen végig aludták az éjszakát. :)

Reggel 7:50-kor Livike már jelentkezett, hogy bizony Ő már fent van! Én meg 8:10-kor már fel is keltem... :) Nem akartam tovább húzni az időt, mert akkor nagyon csúszni fogunk a kajákkal, nem beszélve arról, hogy egyik pillanatról a másikra képesek behergelni magukat, az meg senkinek sem jó.
Így szépen, jó kedvűen tudtuk kezdeni a napot.

Ezután leszedtem a kis karácsonyfát, kiporszívóztam, megcsináltam a gyümölcsöt, és hamar el is jött a 10:30 amikor oda is adtuk Nekik Apával.
Szépen megették, bár Livike megint álmos volt! De azért csak egy keveset hagyott.
Azt majd beleteszem a kajájukba.
A tegnapiból még maradt egy jó nagy adagnyi, ahhoz főztem még répát, beleteszem a kis almás maradékot is meg Aktiviát, talán egy kis túrót is, bár félek, hogy amiatt majd nem eszik meg az egészet, de majd leturmixolom, hátha úgy nem veszik észre. :))

Tegnap este még esett egy csomó hó, reggel lehetett lapátolni.
Most viszont az eső esik, de közben olvad a hó, ha jön a hidegebb idő akkor meg majd jól lefagy aztán lehet csúszkálni.
Pedig délután el kell menjek a postára meg a boltba is, remélem nem lesz korcsolyapálya az utca. :)

Nna.. egyelőre ennyi, meg is csinálom az ebédet, összemelegítem meg ilyesmi, aztán nemsoká adhatjuk is, ne legyenek már mindig nyűgösek.
Bár aludtak kb egy órát, az nem jelenti azt, hogy ha kaját látnak akkor ne kezdjenek el rögtön szemet dörzsölni meg nyűglődni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)