2010. január 26., kedd

...és a folytatás

A mai ebéd annyiban módosult, hogy a fagyasztóból kivett csirkemell helyett az Apa által főzött borjúpörköltből került a zöldséges keverékbe egy kevés husi. :) Direkt nem fűszerezte be nagyon, de mégis adott valami nagyon jó ízt az egész kajának az a két kocka hús :)) A krumpli mellé még tettem bele egy kevés vajat is, meg a húst és úgy turmixoltam össze... vagy botmixeltem.. hogy kell ezt helyesen mondani?:) Mindegy, pépesre csináltam, igen, még mindig muszáj a főzeléknek pépesnek lennie, mert másként nem eszik meg. :( A túrórudi nem baj, hogy darabos, meg hideg. :) (szoba hőmérsékletű) A virsli se baj, meg van még pár dolog, de a főzelék az igenis legyen sima! :))
Szépen megették mind a ketten! Pedig amilyen hisztisek meg nyűgösek voltak kaja előtt azt hittem semmit nem fognak enni.
Kis tápszert csináltam, hogy aludjanak, mert a délelőtti az nagyon kevés volt.
A délutáni se lett több :((
Épp összeszedelődzködtem, hogy indulok az Interspárba, mikor egyszerre felébredtek mind a ketten! Na mondom akkor annyi a menetelnek, maradok a fenekemen, nem várhatom el Apától, hogy egyedül kínlódjon a két nyűgös manóval.
Apa azt mondta menjek, majd ellesznek... Hát végül is, máskor én vagyok velük egész nap, persze Mama sokat segít, de volt már olyan is, hogy Ő se tudott jönni, mert vagy dolga volt vagy csupán itthon se volt. :))

15:30-kor tudtam elindulni, odafelé is és visszafelé is kifogtam a buszt, így az útidő nem volt olyan sok, 50 percet voltam az üzletben, nagyjából végignéztem mindent, meg amit akartam vettem is. :) (szerencsére már ott is lehet kapni a szódagéphez való szörpöt (kólásat nem:( ) így azt tudtam venni! Csak közelebb van, mint a MediaMarkt:)
17:10-re itthon is voltam!
Az uzsonnával megvártak..... Mindketten nyűgösek voltak, bár azt mondta Apa, hogy nem rég kezdték, előtte jól eljátszogattak, de nem aludtak.
Mire evésre került a sor álmosak is lettek, de azért jól megették a kekszes tejpépet, természetesen teával... :))) Ahhoz pedig nem szoktunk teát adni, de kikönyörögték... :))

18 óra után már ha akarnak se alhatnak, mármint nem vagyok ilyen szőrös szívű, csak akkor már nem szabad, mert este nem alszanak el....
Kicsit Mama is volt ideát, jól lefárasztottuk a gyerekeket, nagy viháncolások, nevetések, csikizések, Levi mint egy ördögfióka úgy viselkedett. :)))

19:30-kor megvolt a fürdés, majd az evés, a filmet is megnéztük, most pedig megyek és gyorsan lezuhanyzok amíg fel nem kel valamelyikőjük...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)