2010. január 24., vasárnap

Jó éjszakánk volt. :)

Persze nem indult simán, de éjféltől reggel 7-ig nyugalom volt és alvás. :)
Apa 22:30-kor ért haza, végül nem kellett éjfélig maradnia.
Levike 22:50-kor ébredt fel, 23:40-ig altattam. Nem tudom mi baja volt, mert nem volt se puki se semmi, de nagyon nyűglődött, forgolódott össze-vissza rajtam is, ha letettem akkor meg sírt. Mivel nem akartam, hogy Livit felébressze, így inkább magamon altattam... Közben én is majdnem elaludtam, néha gondolkodtam rajta, hogy így fogok aludni. De nem jó ötlet, félek, hogy leesik. Na meg se zuhanyzás, se levetkőzés... még a zuhanyzás meg is oldható reggel is, de ruhában csak nem kellene aludni :)) Így megvártam míg elalszik rendesen, letettem a helyére, így meg lett oldva a dolog. :)

0:15-kor, mikor épp jól behelyezkedtem, hogy most már alszom, Livike ébredt fel, gondoltam majd abbahagyja a nyafogást, de inkább egyre jobban nyekergett, úgyhogy mielőtt felébresztené Levit, gyorsan kivettem és odatettem Apához - addig kijöttem csinálni egy kis kaját - ott persze egyből vigyorgott, meg jól érezte magát a KicsiLány :)
A lényeg, hogy utána már nem kellett felkelnem hozzájuk, csak reggel. :)

Ki tudja melyik a jobb: Reggel 8 óra után kelni, de éjjel is vagy kétszer, vagy 7-kor kelni, de éjjel nem. A lefekvés sajnos soha nem sikerül éjfél előtt, vagy csak nagyon ritkán, de akkor már az a furcsa. :)

A reggel és a délelőtt jól eltelt, Apa ment 10-re, gyümölcs evés Mamával, - nem mi ettük meg, hanem a gyerekek, majdnem mindet!- Levike nem nagyon akart enni, csak úgy,hogy ha fogtam az ölemben és Mama etette mind a kettőt egyszerre - felváltva. :)
Ezután bár szépen süt a nap, egyelőre bent altatjuk Őket, mert most már nem csak Levikének, hanem Livikének is folyik az orra. :( Levi bent a szobában alszik, előbb csuktam be az ablakot, Livi pedig itt mellettem a hordozóban, miután levágott egy megahisztit a kiságyban, jobb híján ide hoztam ki és itt aludt el a Lány. :)

Ebédre vettem ki sütőtököt és husit a fagyóból, főztem krumplit, majd teszek bele még Aktíviát, vagy megpróbálom a lisztes (száraz) rántást, de még nem tudom... mindenesetre házi kaja lesz, feltéve, hogy megeszik. Lehet, hogy vegyesen lesz majd üvegessel, mint a múltkor.

A betegségről annyit - mert nem tudom írtam-e már a napokban - hogy Levike nagyon szörcsög, sokat szívatjuk az orrát és csöpögtetjük is, tegnap volt, hogy rendesen folyt az orra. Mára Livikének is folyt kicsit, csak ugye az orrszívást azt még mindig nem szereti.

Nahh... Levike felébredt úgy hallom, annyi a szabadidőmnek szerintem. :)
Jövök ha tudok még ma....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)