2010. január 31., vasárnap

Igazi tél....

A hó egész éjjel esett, ennek eredményeképpen reggel lehetett lapátolni. És még nem is volt könnyű, mert tapadós, vizes hó volt ez most, nem olyan pillekönnyű, mint néha, amit könnyű ellapátolni.
Igaz, nem én csináltam, hanem Apa, én csak a seprűvel mentem utána, hogy ami ott maradt a lapátolás után azt lesöpörjem.

Tegnap este 22 óra körül elment a netünk. Nem tudom mi lehetett vele, de még ma délelőtt se volt, biztos a hó kavart be valamit a UPC-nél.... Az előbb bementem Mamáékhoz és áramtalanítottam a modemet meg a routert és utána jó lett! :) Este is sejtettem, hogy ez majd megoldja a problémát, de akkor már nem akartam zavarni Őket ezzel. Így olvasgattam amíg Apa haza nem ért, persze a gépre korábban letöltött dolgokat olvasgattam, meg a fényképeket rendezgettem. Lenne mit csinálni internet nélkül is, pl a videókkal is foglalkoznom kellene már nagyon.

A gyerekek jók voltak, egész éjjel aludtak! :)
Reggel 7:20-kor volt ébresztő, Levike már korán reggel annyira elemében volt, hogy ki kellett vegyem az ágyából a mi ágyunkba, mert attól féltem kiesik vagy beüti magát. Folytatta a tegnap este elkezdett ész nélkül megy mindennek viselkedést, képes még a kiságyban is összetörni magát. :( Felkapaszkodott a kiságy rácsának tetejére, felhúzta magát, majdnem teljesen állásban volt, teljesen egyedül! Na de megvolt a motiváció, hogy miért is akart felállni: a konnektorba ahol az éjjeli fény is van (az ágya fölötti falon) van még egy hosszabbító is bedugva, amiről a hifi meg a tévé megy.... Na, annak a zsinórját akarta mindenáron elérni Levike! :))
Utána az ágyunkban is mászott mindenre fel, rám is, Apára is, a paplanra, párnára, nem maradt nyugton egy pillanatra sem. :)))
Livike közben a saját helyén magyarázott, meg "kutyázott" ezerrel, én persze gyorsan jöttem és csináltam a kaját meg amit még ilyenkor szoktam.

Miután rendbe tettük Őket kimentünk elintézni a havat, ami sajnos csak időlegesen sikerült, mert most megint esik... :(
Jövőre lehet, hogy örülni fogok a hónak, mert majd a gyerekek biztos szeretni fogják, hisz' általában a gyerekek szeretik a havat... én már gyerekként se szerettem. :)

Apa ment ma is 10-re dolgozni, 10:15-kor megvolt a tízóraiztatás is. A mai ebédjük a mi ebédünkből fog kikerülni, Mama csinál husilevest, majd abból kapnak zöldségeket, májat, husit... legutóbb is nagyon szerették.
Jelenleg alszanak, nekem meg vasalnom kellene, bár a boltba is el kellene jutnom még 16 óráig. (most már tudom, hogy addig van nyitva hétvégén...)

Na megyek is és csinálok valami hasznosabbat....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)