2010. január 21., csütörtök

Újra tél van, hó és hideg...

Tegnap este addig szöszmötöltem, hogy mégis éjfél lett mire lefeküdtem. Ébredés csak 5 órakor volt Apa telefonjára, akkor is csak Livike jelezte, hogy valószínűleg enne valamit, ezért csináltam Neki 150 tápszert, gondoltam jó lesz az reggelinek is, ha nem eszi meg egyszerre azt se baj.
6 óra körül újra el tudtunk aludni, Livike is és én is...
Levike nagyon jót aludt, nem ébredt fel csak 8:10-kor. De akkor már elég erősen követelte a reggelijét.. :)
Gyorsan megkapta Ő is és Livike is (mégis csináltam Neki újat, mert nem ette meg az 5 órásit és az már ennyi idő után nem ehető....) ezután megcsináltam a szokásos reggeli dolgokat, jól el is telt az idő.
Ma a gyümölcsöt nyersen kapták. Apróra összevágtam az almákat, meg egy fél banánt is tettem bele és így estem neki a botmixerrel. :)) Tudom, az almát reszelni kellene, de egy: nem találom az almareszelőt, kettő:lehetne sajtreszelőn is, de azzal macerásabb, három: lusta vagyok és nekem gyorsabb a botmixer vagy az aprító használata mint bármi más ilyesmi. :))
Persze mivel megszokták hogy meleg, de minimum langyos a gyümölcs, be kellett tennem pár mp-re a mikróba, mert nem voltak hajlandóak megenni hidegen.
Mama jött segíteni etetni 10:20-kor, Livike is nagyon szépen megette, ülve az összecsukott ágyon, mint a nagyok, Levike pedig a hordozóban, majd szintén kitámasztva ülve fogyasztotta el a tízórait. Az utolsó falatig megették! Örülök neki nagyon. :)
Kis tápszer és irány az ágy..... hogy meddig alszanak azt nem tudom... majd kiderül. )

És hogy a címről is legyen szó: már az este láttam, hogy esik a hó, "örültem" is neki nagyon. Reggelre már több lett, nem vészes, de van, és az épp elég baj. Utálom, mondtam már ?:) Mondjuk a teraszról könnyű volt lesöpörni, máshol meg nem kellett, mert Papa már végigsöpörte reggel a járdát, azóta meg szerencsére nem esik. :)

Hirtelen ennyi, majd jövök még, ha tudok. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)